; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Priscilla Presley s a cuplat cu Sir Tom Jones

Priscilla Presley s-a cuplat cu Sir Tom Jones

15 February 2017

Actriţa Priscilla Presley (71 de ani) a confirmat relaţia ei cu Tom Jones (76 de ani), postând online, pe contul ei de Facebook, o imagine cu ei doi la o întâlnire.

Priscilla Presley și Sir Tom Jones

Prietenii ei se declară încântaţi de noul cuplu, unul dintre ei povestind celor de la „Daily Mail' că îşi caută de ceva vreme pe cineva:

„Vrea să găseasă un bărbat cu care să aibă o relaţie de iubire adevărată. A avut parte de destui profitori, care s-au cuplat cu ea doar pentru bani sau faimă. Tom e perfect pentru ea, pentru că nu este aşa, e genul de om care o va trata ca o prinţesă, exact aşa cum îi place ei. Cred că sunt făcuţi unul pentru celălalt'.

Fosta soţie a lui Elvis Presley (între 1967 şi 1973, cu care a avut o fiică, Lisa Marie) s-a mai iubit cu Julio Iglesias (pe care l-a cunoscut în 1968), cu regizorul şi scenaristul italian Marco Garibaldi (între 1984 şi 2006, cu care a avut un fiu, Navarone) şi cu Nigel Lythgoe (omul din spatele „Pop Idol', cu care a avut o relaţie de 3 ani).

Cât despre Tom Jones, acesta a suferit mult recent, după moartea soţiei sale, Linda, de cancer; cei doi au fost căsătoriţi din 1957 până în 2016 şi au avut împreună un fiu, Mark Woodward.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Priscilla Presley şi-ar relua oricând rolul din Dallas'

Filmul care i-a ucis cariera lui Elvis

Tom Jones vrea să dea lovitura la Hollywood

Tom Jones nu vrea să se retragă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare