Homepage  / Vedete străine

Priscilla Presley, adevărul despre relația cu Elvis. De ce l-a părăsit. „A respectat faptul că aveam doar 14 ani”

Priscilla Presley, adevărul despre relația cu Elvis. De ce l-a părăsit. „A respectat faptul că aveam doar 14 ani”
7

de Roxana Mirea,

Priscilla s-a emoționat în timp ce se adresa presei, în timpul unei conferințe pentru noul film biografic "Priscilla", la Festivalul de Film de la Veneția. Priscilla Presley are încă multe sentimente puternice de adorație și respect pentru răposatul ei soț, regele rock and roll-ului, Elvis Presley. 

Priscilla Presley, despre filmul biografic Priscilla 

Priscilla, în vârstă de 78 de ani, a fost prezentă în public la o conferință de presă, la Festivalul de Film de la Veneția, înainte de proiecția de debut a noului film biografic al Sofiei Coppola, „Priscilla”. În acest context, Priscilla a fost dispusă să dea un răspuns emoționant în legătură cu acest film și să reflecteze asupra relației sale cu Elvis, potrivit ET.

„Este foarte dificil să stai și să te uiți la un film despre tine, despre viața ta și despre dragostea ta”, a spus Priscilla, în timp ce era copleșită de emoție. „Cred că Sofia a făcut o treabă extraordinară. Și-a făcut temele. Am vorbit de câteva ori și chiar am pus la dispoziție tot ce am putut pentru ea.” 

Venice – Priscilla PhotocallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Priscilla Presley, noi detalii despre căsnicia cu Elvis 

Un element al poveștii lor de dragoste care a atras întotdeauna critici a fost vârsta Priscillei când au început să se întâlnească. Ea avea 14 ani, iar el 24 de ani. S-au căsătorit puțin peste șapte ani mai târziu. 

A fost foarte dificil pentru părinții mei să înțeleagă că Elvis ar fi interesat de mine și de ce”, a împărtășit Priscilla, adăugând că a fost un „ascultător” în relația lor. „Elvis îmi spunea tot ce avea pe suflet. Temerile sale, speranțele sale, pierderea mamei sale, pe care nu a depășit-o niciodată, niciodată. Iar eu stăteam acolo pentru a-l asculta și pentru a-l consola. Asta a fost cu adevărat legătura noastră.” 

„Chiar dacă aveam 14 ani, eram mai matură pentru vârsta mea”, a adăugat ea. „Asta a fost atracția. Iar oamenii se gândesc: „Oh, a fost sex, a fost asta”. Nu este deloc așa. Nu am făcut niciodată sex cu el. Era foarte amabil, foarte blând, foarte iubitor. Dar a respectat și faptul că aveam doar 14 ani. Eram mai mult în minte și în gând și asta a fost relația noastră.” 

A fost lansat trailerul pentru filmul „Priscilla”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

De ce l-a părăsit Priscilla pe Elvis Presley 

Ea a spus că relația lor s-a construit și a evoluat, până când, în cele din urmă, l-a părăsit în 1972, iar Priscilla a vorbit despre despărțire, spunând publicului: „Nu a fost pentru că nu l-am iubit. El a fost dragostea vieții mele. A fost stilul de viață care a fost atât de dificil pentru mine. Și cred că orice femeie se poate identifica cu asta.” 

Filmul „Priscilla” a fost scris și regizat de Coppola, care a putut să participe la Festivalul de Film de la Veneția și să își promoveze filmul – alături de starurile Cailee Spaeny (care interpretează rolul titular) și Jacob Elordi (care îl interpretează pe Elvis).  

„Priscilla” este programat să ajungă în cinematografe pe 27 octombrie 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton