; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prinţul William şi soţia sa, Kate, vor deveni părinți

04 December 2012

Anunțul că prințul William și soția sa, ducesa de Cambridge, aşteaptă un copil le-a adus un zâmbet pe buze britanicilor și nu numai. Vestea a fost confirmată de serviciul de presă al casei regale britanice, după ce William a dus-o pe Kate (30) la un spital din centrul Londrei.

Ducesa de Cambridge, despre care se zvonește că este însărcinată în două luni, acuza greţuri destul de puternice, urmând să rămână internată pentru câteva zile, scrie Daily Mail. William a petrecut multe ore lângă viitoarea mamă a copilului său, în timp ce sora acesteia, Pippa, este așteptată să vină și ea în vizită.

„Ducesa a fost internată la spitalul King Edward VII, din centrul Londrei, din cauza hyperemesis gravidarum (greţuri, n.r.). Cum sarcina este la început, alteţa sa regală trebuie să rămână în spital mai multe zile şi va avea nevoie apoi de o perioadă de repaus', se precizează într-un comunicat emis de Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului William, citat de Mediafax.

Se crede că părinții lui Kate au fost primii care au aflat vestea cea mare, în timp ce Regina a aflat de abia în cursul de ieri că va deveni străbunică. Prințul Harry a aflat că va deveni unchi printr-un e-mail, el fiind plecat în misiune în Afghanistan.

Speculaţiile privind sarcina ducesei de Cambridge circulă de mai multă vreme. În septembrie, în timpul unei vizite în Singapore, prințul William a declarat că și-ar dori să aibă „doi copii' cu soția sa.

Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare