; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

35907050 8969749 image a 8_1605871039895

Prințul William și prințul Harry și-au dăruit deja cadourile de Crăciun

22 December 2020

În ciuda tensiunilor apărute după ieșirea prințului Harry din familia regală, ducele de Cambridge și ducele de Sussex au schimbat cadouri pentru familiile lor în acest an, în semn de „armistițiu' de Crăciun, informează DailyMail. 

 

Harry  și Meghan Markle, 39 de ani, i-au trimis Prințului William și familiei acestuia câteva cadouri pe care le-au achiziționat dintr-un butic exclusivist din Santa Monica, scriu cei de la The Sun. Pe lângă cadouri, cei doi au trimis și felicitări lui William, Kate și celor trei copii ai lor: Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani, și Prințul Louis, 2 ani. Acestea au fost extrem de personale, fiind scrise chiar de către Meghan.

„Harry le-a trimis cadouri lui William și lui Kate, iar caligrafia a fost făcută de Meghan', a anunțat Andrew Morton, autorul cărții Diana: Her True Story. Acesta a adăugat și că Ducele și Ducesa de Cambridge au trimis la rândul lor cadouri pentru Harry, Meghan și Archie, fiul lor.  Andrew Morton a declarat de asemenea că Prințul Harry „intenționează să vorbească cu fratele și cu tatăl său de Crăciun', anunță Daily Mail.

William și Kate intenționau să petreacă Sărbătorile în casa familiei lui Kate, din Bucklebury, Berkshire, unde ar fi trebuit să li se alăture și Pippa, sora Ducesei, soțul acesteia, James, și fiul lor, Arthur. Însă, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de pandemia de coronavirus, cuplul regal a fost nevoit să anuleze vizita. Așa că, Ducele și Ducesa de Cambridge vor petrece acasă, alături de cei trei copii ai lor.

În ceea ce o privește pe Regina Elisabeta a II-a, aceasta a decis să petreacă sărbătorile de iarnă alături de Ducele de Edinburgh la Castelul Windsor.

 

 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare