; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William si harry

Prințul William și Prințul Harry de-abia își mai vorbesc. Ce se întâmplă cu cei doi

18 August 2020

Potrivit cărții biografice „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family', relația dintre cei doi frați s-a deteriorat considerabil în momentul în care Harry a decis să plece din Marea Britanie.

 Deși inițial presa menționa că relația dintre Harry și William s-ar fi îmbunătățit mai ales în perioada carantinei, se pare că problemele încă sunt vii între ei doi fii ai prințesei Diana. Relația dintre cei doi a avut de suferit mai ales după ce Harry a decis să părăsească familia regală și să se mute în Statele Unite alături de soția sa. 

„Cei doi frați de-abia își mai vorbesc, iar reîmpăcarea va fi un proces ce va necesita timp’, afirmă Omid Scobie, unul dintre autorii cărții Finding Freedom:Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family', scrie The Sun. „Cred că distanța dintre ei este din ce în ce mai mare', a continuat acesta.

Conform cărții, Prințul William a fost deranjat de decizia pe care Harry și soția sa, Meghan Markle, au luat-o în ianuarie. Aceștia au anunțat că vor să se despartă de familia regală și să devină independenți financiar.

„Afirmațiile nu au fost discutate intern. Asta l-a durut de fapt cel mai tare pe William. Nu e doar fratele lui Harry, este și viitorul rege și a simțit că acțiunile acestuia au afectat reputația familiei. A expus problemele familiei în public când ar fi trebuit să fie discutate în privat', a afirmat Scobie.

În aceeași carte, Scobie a declarat și că familia regală nu a făcut eforturi prea mari pentru a împiedica plecarea cuplului. Acesta povestește despre un incident care a avut loc între Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a.

„Se pare că unul dintre asistenții reginei nu a fost dispus să îi ofere ajutorul  Ducesei de Sussex, iar acest lucru l-a deranjat extrem de tare pe Harry'.

Harry a trebuit sa intervină. A sunat-o pe bunica lui și i-a spus: „Nu știu ce naiba se întâmplă. Femeia aia trebuie să o ajute pe viitoarea mea soție', a declarat Scobie. Acesta afirmă că Prințul Harry a simțit întotdeauna că familia regală i-a îngreunat viața lui Meghan și că nu a făcut altceva decât să contribuie la ruperea legăturilor.

 

articol scris de Alina Stoicescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare