Homepage  / Vedete străine

Anunțul important făcut de Prințul William și Kate Middleton. Unde și de ce vor părăsi Marea Britanie

Anunțul important făcut de Prințul William și Kate Middleton. Unde și de ce vor părăsi Marea Britanie
7

de Roxana Mirea,

Prințul William și Kate Middleton tocmai au anunțat că vor face un turneu în Caraibe. Este prima dată, de la începutul pandemiei, când Ducele și Ducesa de Cambridge vor face o vizită oficială în străinătate. Turneul din Caraibe realizat de Prințul William și Kate Middleton va dura o săptămână.

Prințul William și Kate Middleton, turneu în Caraibe

Pentru prima dată de la începutul pandemiei, Prințul William și Kate Middleton urmează să întreprindă o vizită oficială în străinătate. Ducii de Cambridge vor vizita Belize, Jamaica și Bahamas, într-un turneu de o săptămână, care va avea loc la sfârșitul lunii martie. Aceasta va fi prima lor vizită oficială în Caraibe.

Turneul va începe în Belize, pe 19 martie, și se va încheia în Jamaica, pe 26 martie. Conform Palatului Kensington, din Belize, Prințul William și Kate Middleton „vor vizita situri istorice mayașe și vor  celebra cultura bogată a comunității Garifuna în timp ce vor explora biodiversității țării”. În Jamaica, se vor întâlni cu Forțele de Apărare Jamaicane și vor sărbători muzicienii jamaicani, iar în Bahamas, vor călători prin numeroase insule și vor experimenta o „faimoasă paradă junkanoo”, o paradă stradală care celebrează cultura din Bahamas, potrivit Yahoo Entertainment.

Vizita în Caraibe se va concentra asupra cauzelor susținute de Ducii de Cambridge, inclusiv sănătatea mintală și educația copiilor. Potrivit Palatului Kensington, „Altețele Lor Regale sunt dornice să înțeleagă mai multe despre impactul pe care l-a avut pandemia în Caraibe și despre modul în care comunitățile s-au unit pentru a răspunde provocărilor cu care s-au confruntat”.

kate-printul-williamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce membri ai familiei regale vor mai merge în Caraibe

În aprilie, Prințul Edward și Sophie, Contesa de Wessex, vor efectua o vizită în alte țări ale Commonwealth-ului din Caraibe: Antigua și Barbuda, Grenada, Saint Lucia și Saint Vincent şi Grenadinele. Acest turneu face parte dintr-un plan mai amplu de turnee regale în onoarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, inclusiv o vizită a Prințului Charles și Camillei în Irlanda și a Prințesei Anne în Papua Noua Guinee.

Turneul Prințului William și al lui Kate Middleton în Caraibe este un mod de a sărbători Jubileul de platină al Reginei, dar și o „ofensivă de farmec”, potrivit The Telegraph. Bahamas, Jamaica și Belize sunt toate tărâmuri ale Commonwealth-ului – națiuni în care Regina Elisabeta servește ca monarh și șef de stat.

Ultimul membru senior al familiei regale care a vizitat Bahamas, Jamaica și Belize a fost Prințul Harry în 2012, ca parte a unui turneu al jubileului de diamant. În plus, Prințesa Anne a vizitat Jamaica și Bahamas în 2015, iar Prințul Edward și Sophie au vizitat Bahamas în 2016.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton