Homepage  / Vedete străine

Prințul William și Kate Middleton, ținta unui val de critici. Reputația lor poate fi grav afectată. „Se vede că este fiul Dianei”

Prințul William și Kate Middleton, ținta unui val de critici. Reputația lor poate fi grav afectată. „Se vede că este fiul Dianei”
11

de Roxana Mirea,

Prințul William și Kate Middleton se confruntă cu un val de critici dure, în ceea ce privește activitatea lor. Gurile rele spun că cei doi au o abordare „leneșă” față de angajamentele regale. Iată care este motivul pentru care Prințul William este comparat cu mama lui, Prințesa Diana.

Prințul William și Kate Middleton se confruntă cu noi critici 

Prințul William și Kate Middleton se confruntă cu critici dureroase pentru ceea ce este catalogat drept abordarea lor „leneșă” față de angajamentele familiei regale. 

Prințul și Prințesa de Wales, ambii în vârstă de 41 de ani, ar fi înregistrat 172 și, respectiv, 123 de angajamente în 2023, dar aceste cifre nu sunt nimic în comparație cu cifrele uimitoare ale Prințesei Anne. Prințesa, în vârstă de 73 de ani, era considerată cel mai muncitor membru al familiei regale. Potrivit Telegraph, Court Circular a calculat că Anne a participat la 457 de angajamente în acest an, potrivit nypost.com.

Tatăl lui William, Regele Charles, a ocupat locul al doilea pe listă, cu 425 de evenimente la care a participat. Într-un interviu pentru GB News, comentatorul regal Gareth Russell a sugerat că prințul William calcă pe urmele mamei sale, prințesa Diana, dând prioritate vieții de familie. 

„Aici se vede foarte bine că William este fiul Dianei”, a spus Russell. „Recent, aproape că a existat o percepție că el este fiul lui Charles și Harry este fiul Dianei. Dar știți că Diana a fost extrem de apropiată de William.” 

Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Prințul William și Kate Middleton prioritizează viața de familie 

Deși a recunoscut impactul Prințesei Diana asupra monarhiei, Russell a lăsat să se înțeleagă că William și Kate ar putea să nu fie la fel de afectați de critici cum ar fi fost alți membri ai familiei regale.   

„Acesta este impactul Dianei asupra monarhiei, așa că nu-mi imaginez că William și Catherine sunt la fel de răniți, cum poate ar fi fost alți membri ai familiei regale, de acest nivel de critici din partea presei.” 

Cu toate acestea, Russell a avertizat că reputația cuplului poate fi afectată dacă nu se concentrează pe ceea ce este mai bine pentru coroană.  

Pericolul pentru ei este că, deși acest lucru este aproape sigur motivat de prioritizarea vieții lor de familie, le-a permis criticilor lor să îi prezinte ca fiind leneși”, a spus el.  

În ciuda faptului că sunt prezentați ca fiind „actorii principali” ai familiei regale pe fondul provocărilor recente, Russell a avertizat: „Dacă nu sunt văzuți la fel de des, există riscul ca ei să le permită criticilor să scrie povestea în locul lor”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton