Homepage  / Vedete străine

Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun a anului 2023. Detaliul ascuns care i-a uimit pe fani

Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun a anului 2023. Detaliul ascuns care i-a uimit pe fani
16

de Roxana Mirea,

Prințul William și Kate Middleton au intrat în spiritul sărbătorilor și au împărtășit o nouă fotografie cu familia lor pentru felicitarea de Crăciun a anului 2023. „Felicitarea de Crăciun a familiei noastre pentru 2023”, au scris Prințul William și Kate Middleton, în dreptul fotografiei. 

Felicitarea de Crăciun a Prinților de Wales, ținta unui val de critici

Update 12 decembrie 2023: Se pare că internauții n-au privit cu ochi buni noua fotografie cu familia Prințului William pentru felicitarea de Crăciun a anului 2023. Un detaliu surprinzător le-a atras atenția celor mai vigilenți fani și au început să dezabată dacă în fotografie este o eroare de photoshop sau nu. 

Degetul mijlociu al Printului Louis, în vârstă de 5 ani, lipsește din imagine. Alții spun că și piciorul stâng al lui Kate lipsește. Ei bine, explicația poate să fie simplă. Louis ține degetele mai îndepărtate, iat Kate a pozat cu un picior în spatele celuilalt. 

Prințul Louis, în mijlocul unei controverseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Pe de altă parte, fanii au criticat această imagine pentru felicitarea de Crcăiun și pentru faptul că nu arată nimic festiv. Decorul de sărbători lipsește, membrii familiei sunt îmbrăcați în pantaloni și cămăși albe, iar imaginea este și alb-negru. Nimic din toate acestea nu pare a ne duce cu gândul la Crăciun.  

Vorbește cineva despre motivul pentru care Prințului Louis îi lipsește doar un deget?!?”, „Ce este atât de Crăciunoistic în asta? Și, de asemenea, în alb și negru”, „Lipsa spiritului de Crăciun face poza plictisitoare și lipsită de strălucire”, Familia Adams”, „În niciun caz asta nu e poză de Crăciun”, „Arată ca o poză ciudată de familie din anii ‘90”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun din 2023 

Prințul și Prințesa de Wales au pozat alături de cei trei copii ai lor – Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani, în Windsor și au arătat mai elegant ca niciodată. 

Poza este alb-negru, fiecare purtând o cămașă albă, băgată în blugi. Toți, cu excepția lui Charlotte, stau în picioare, în timp ce ea se bucura de confortul unui scaun. Instantaneul drăguț – care va apărea pe felicitarea anuală de Crăciun a cuplului pentru 2023 – a fost surprins de fotograful Josh Shinner la începutul acestui an.  

Felicitarea de Crăciun a familiei noastre pentru 2023”, au scris Prințul William și Kate Middleton, în dreptul fotografiei.  

Prințul Louis, în mijlocul unei controverseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

2023, un an greu pentru familia regală 

Felicitarea aduce puțină bucurie după un an greu pentru familia regală. Regele Charles al III-lea și-a sărbătorit cea de-a 75-a aniversare, pe fondul unor tensiuni crescute între William și fratele său, prințul Harry. 

Lansarea cărții de memorii a lui Harry, „Rezervă” / „Spare”, care a apărut în ianuarie, a declanșat sentimente de trădare în familia regală, o sursă declarând pentru ET cu doar câteva zile înainte de lansarea cărții că „nimeni din familie nu mai are încredere în Harry”.  

Printre multitudinea de acuzații bombă din „Spare” se numără și cea potrivit căreia Harry susține că fratele său mai mare l-a atacat fizic în casa sa din Londra în 2019, după ce William ar fi spus că Meghan este „dificilă”, „nepoliticoasă” și „abrazivă”.  

Diana’s 60th birthday in EnglandIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 14

Lucrurile s-au înrăutățit în decembrie, când noua carte a autorului regal Omid Scobie, „Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival”, a readus la suprafață acuzații potrivit cărora doi membri ai familiei regale au pus la îndoială culoarea pielii fiului lui Harry și Meghan, Archie.  

O sursă a declarat pentru ET că relația dintre Harry și William a rămas complet fracturată, iar incidentul face și mai puțin probabilă o reconciliere în viitorul apropiat.  

Între timp, William și Kate s-au alăturat recent regelui Charles, reginei Camilla și altor membri ai familiei regale pentru banchetul de stat în onoarea președintelui Republicii Coreea, Yoon Suk Yeol, și a soției sale, Kim Keon Hee, la Palatul Buckingham.  

Pentru eveniment, Kate a debutat cu tiara Strathmore Rose a Reginei Mamă. Kate este doar a doua persoană care poartă această piesă elegantă, care nu a mai fost văzută în public de zeci de ani. Soția lui William a continuat să o onoreze pe Regina Elisabeta a II-a, deoarece a purtat o pereche de cercei ai acesteia. 

Kate Middleton, mai strălucitoare ca niciodată Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton