; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prinţul William şi iubita sa fac nuntă pe 29.04.2011

24 November 2010

Prinţul William (28 de ani) şi iubita lui, Kate Middleton (28 de ani), au stabilit data şi locul nunţii atât de aşteptate de britanici: 29 aprilie 2011, la Westminster Abbey, în Londra.

Data va fi sărbătoare publică în Marea Britanie, scrie femalefirst.co.uk, iar secretarul prinţului a comunicat motivul alegerii acestei biserici, unde a fost ţinută slujba de înmormântare a Prinţesei Diana, în 1997: „Cei doi au fost mişcaţi de frumuseţea copleşitoare a acestui loc, cei 1.000 de ani de istorie şi intimitatea relativă pe care o oferă, în ciuda mărimii sale'.

Costurile nunţii şi ale lunii de miere vor fi împărţite între famiia tinerei şi cea regală, din bugetul naţional fiind plătite doar forţele de securitate care vor asigura paza în ziua cu pricina. Prim-ministrul britanic, David Cameron, a confirmat că 29 aprilie va fi zi de sărbătoare în regat: „Nunta lui Kate cu William va fi un moment fericit. Vrem să marcăm ziua ca pe o sărbătoare naţională, publică, ceea ce va permite multor oameni să sărbătorească şi ei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare