Homepage  / Vedete străine

Prințul William, prima apariție publică fără Kate Middleton, într-o călătorie la New York. De ce Prințesa de Wales nu l-a însoțit

Prințul William, prima apariție publică fără Kate Middleton, într-o călătorie la New York. De ce Prințesa de Wales nu l-a însoțit
7

de Roxana Mirea,

Prințul William și-a făcut prima apariție publică într-o călătorie la New York fără Kate Middleton. Prințesa de Wales a rămas în Marea Britanie. Pe de altă parte, deși a călătorit în SUA, William nu are de gând să se întâlnească cu fratele lui, prințul Harry.  

Prințul William, în New York fără Kate Middleton 

Prințul de Wales a ajutat luni la refacerea recifurilor de stridii. Prințul William are planuri mari în timpul scurtei sale călătorii la New York. Luni, Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, a sosit în Statele Unite pentru a participa la cel de-al doilea Summit pentru inovare al Premiului Earthshot și pentru a organiza alte întâlniri și evenimente legate de Premiul Earthshot. 

Cred că este o călătorie foarte pozitivă pentru prințul William și, cel mai important, îl consacră cu adevărat ca om de stat pe scena mondială”, a declarat expertul regal Katie Nicholl pentru ET. „Ceea ce vedem aici este că William face lobby pentru ceva ce îl pasionează – protejarea și salvarea planetei – dar, în același timp, arată ceea ce numim această putere soft, abilitatea familiei regale de a face cu adevărat lobby pe lângă politicieni și factorii de schimbare.” 

Prințul William, prima apariție publică fără Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

William a pornit la drum luni, vizitând proiectul „Billion Oyster Project” de pe Governors Island, care reface recifele de stridii în portul New York în colaborare cu comunitățile din orașul New York. 

De asemenea, William a făcut o vizită la Națiunile Unite, unde s-a întâlnit cu secretarul general al ONU, António Guterres. În timp ce William este ocupat în Big Apple, soția sa, Kate Middleton, „își desfășoară propriile angajamente” în Marea Britanie, a precizat Nicholl. 

Prințul William, prima apariție publică fără Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Este o vizită trecătoare, iar cuplul tinde să nu călătorească împreună în străinătate decât dacă este nevoit, pentru că, bineînțeles, jonglează cu îngrijirea și educația celor trei copii”, a spus Nicholl, făcând referire la prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. „Acesta este proiectul lui William… Acest summit a fost ceva ce William plănuia să facă întotdeauna pe cont propriu.” 

William și Harry nu vor să se întâlnească 

Cu toate că fratele lui William, prințul Harry, locuiește acum în SUA, frații nu se vor reuni în timpul acestei călătorii. 

Este a doua oară când William se află în America în decurs de un an și, bineînțeles, având în vedere că America este noua casă a lui Harry, te-ai putea aștepta să aibă loc un fel de vizită. Din păcate, nu se va întâmpla”, a spus Nicholl. „Nu există planuri ca frații să se întâlnească cât timp se află în aceeași țară. Cred că orice șansă de reconciliere, deocamdată, nu este posibilă. Din câte am înțeles, frații abia își vorbesc.”

Sursa Foto: Hepta 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton