Homepage  / Vedete străine

Prințul William a găzduit o petrecere la Palatul Buckingham fără Kate Middleton. Regele Charles, printre marii absenți

Prințul William a găzduit o petrecere la Palatul Buckingham fără Kate Middleton. Regele Charles, printre marii absenți
9

de Roxana Mirea,

Prințul William a fost însoțit de prințesa Beatrice pentru prima sa petrecere în grădină din 2024, fără Kate Middleton lângă el. Evenimntul a avut loc la Palatul Buckingham, iar printre marii absenți s-a numărat și regele Charles. Prințul William a avut datoria de a-i ține locul, deși nu a putut beneficia de sprijin din partea soției sale. Prințesa Kate urmează un tratament, după ce a aflat că suferă de cancer. 

Prințul William, fără Kate Middleton la o petrecere la Palatul Buckingham 

Prințul de Wales a înfruntat ploile torențiale la o petrecere în grădină de la Palatul Buckingham și a glumit că a fost „vreme bună pentru înot”. William a fost întâmpinat de o mare de umbrele atunci când a găzduit evenimentul de vară pentru tatăl său. 

Aproximativ 8.000 de persoane au fost invitate la unul dintre cele mai importante evenimente de vară din calendarul regal, inclusiv verișoarele lui William, prințesele Beatrice și Eugenie, și Zara Tindall, împreună cu soțul ei Mike. Tinerii membri ai familiei regale au făcut o demonstrație de susținere pentru rege astăzi, când au organizat o petrecere în grădină în absența acestuia, potrivit Daily Mail.

Condusă de Prințul de Wales, care și-a făcut prima apariție la Palatul Buckingham în această vară, petrecerea plină de farmec le-a inclus și pe verișoarele sale, Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie, Zara Tindall – însoțită de soțul ei, Mike – și Peter Philips. Au fost prezenți și Ducele și Ducesa de Gloucester. 

Adesea, monarhul încredințează responsabilitatea de a găzdui una dintre petrecerile anuale în grădină unor membri ai familiei sau le permite acestora să organizeze una proprie pentru organizații caritabile. 

William s-a întâlnit cu invitați de la mai multe dintre organizațiile pe care le patronează, cu Homewards, proiectul pentru persoanele fără adăpost pe care l-a lansat anul trecut, și cu membri ai armatei. Când viitorul rege a stat de vorbă cu cadrele superioare de la Swim England, o organizație pe care o susține, a glumit spunând că este „vreme bună pentru înot”. 

Prințul William, în timpul petrecerii Sovereigns Royal Garden Party de la Palatul Buckingham, la Londra.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Prințul William a găzduit petrecerea în locul regelui Charles 

William a găzduit un eveniment și anul trecut. Dar, având în vedere că tatăl său se află încă sub tratament pentru cancer – la fel ca și soția sa, Prințesa de Wales – prezența lui William, alături de nepoții regelui, va fi văzută în mod inevitabil ca un semn al unității familiei într-un moment dificil. 

Surse au indicat anterior că prezența fiicelor ducelui de York, prințesa Beatrice și prințesa Eugenie, nu ar trebui să fie văzută ca un semn că acestea vor începe să își asume mai multe angajamente publice sau că vor deveni membri ai familiei regale care lucrează cu jumătate de normă.  

Amândouă au alte slujbe și interese caritabile în afara instituției, dar au fost mereu invitate de bunica lor, regina Elisabeta, să participe ocazional la petreceri în grădină sau la recepții mai mari la Palatul Buckingham. Este un obicei pe care regele intenționează să îl mențină.  

Charles, în vârstă de 75 de ani, are o agendă plină, cu angajamente publice în toate zilele acestei săptămâni, cu excepția unei singure zile. În timp ce Regele continuă să urmeze tratamentul, fiecare angajament este atent calibrat pentru a echilibra dorința sa de a lucra cu starea sa de sănătate. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton