Homepage  / Vedete străine

Prințul William, în fața camerelor de filmat. Viitorul rege al Marii Britanii lansează un documentar în două părți

Prințul William, în fața camerelor de filmat. Viitorul rege al Marii Britanii lansează un documentar în două părți
9

de Cătălina Matei,

În timp ce tatăl, dar mai ales soția sa au redus drastic aparițiile oficiale, prințul William este principala figură reprezentantă a Casei Regale a Marii Britanii. Viitorul rege va lansa în această toamnă un documentar, în două părți, ce se va concentra pe o problemă umanitară căreia i-a dedicat o mare parte din viață.

La fel ca fratele său mai mic, ducele de Sussex, prințul William este și el protagonistul unui documentar, însă abordarea este total diferită. În timp ce Harry și soția sa, Meghan Markle, au făcut dezvăluiri despre viața regală, viitorul rege al Marii Britanii a pășit în fața camerelor de filmat pentru a-și arăta angajamentul față de cauzele sociale, în special față de situația dificilă a persoanelor fără adăpost din Regatul Unit.

Mai precis, potrivit People, documentarul este o extensie a activității sale în cadrul inițiativei Homewards, o campanie menită să reducă numărul persoanelor fără adăpost.

Producția se intitulează „Prințul William: Putem pune capăt lipsei de adăpost” se va concentra pe primul an al inițiativei Homewards. Documentarul în două părți, produs de ITV și programat să aibă premiera în toamnă, va oferi o privire aprofundată asupra eforturilor prințului de a combate lipsa de adăpost.

Potrivit rapoartelor, există peste 300.000 de persoane fără adăpost în Marea Britanie, o cifră alarmantă pe care prințul William încearcă să o reducă în mod semnificativ.

În același timp, noua producție a fost evidențiată și pe contul oficial de Instagram al prințului și prințesei de Wales.

Pe măsură ce lucrăm pentru a demonstra că este posibil să punem capăt lipsei de adăpost, #Homewards înseamnă și schimbarea narațiunii, îmbunătățirea înțelegerii a ceea ce înseamnă să fii fără adăpost”, este mesajul ce însoțește o fotografie cu prințul William din timpul filmărilor pentru documentar.

Care este starea de sănătate a lui Kate Middleton, soția prințului William

Prințesa de Wales a participat la parada Trooping the Colour, în data de 15 iunie, iar fanii s-au bucurat nespus să o vadă din nou, după șase luni în care a stat departe de lumina reflectoarelor. Deși viitoarea regină a părut plină de energie și având o stare foarte bună, detalii dureroase au ieșit la lumină.

Kate Middleton a fost observată cu interes de către public la eveniment, mai ales din cauza secretomaniei în jurul luptei ei cu cancerul. Ea a purtat un compleu alb elegant, însă mulți fani au remarcat că părul său părea mai închis și mai puțin vibrant decât de obicei.

Princess of Wales Kate Middleton appears in public for the first time in monthsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Potrivit ziarului El Nacional, stilista Annita Ruiz a confirmat că Kate Middleton a folosit o perucă pentru a ascunde efectele secundare ale chimioterapiei în timpul prezenței sale la parada Trooping the Colour.

Potrivit aceleiași surse, machiajul prințesei a durat mai mult de două ore, fiind atent ales împreună cu hainele și accesoriile pentru a masca semnele bolii și ale tratamentului său, evitând astfel speculațiile suplimentare în această perioadă atât de dificilă pentru întreaga Casă Regală a Marii Britanii.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton