; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Printul Harry Printul William

Prințul William, îngrijorat pentru Prințul Harry, din cauza protestelor din SUA

04 June 2020

Prințul William este îngrijorat pentru fratele său Prințul Harry, din cauza protestelor care au loc zilele acestea in America, acesta fiind stabilit în Statele Unite.

Deși Prințul Harry vorbește permanent cu familia sa, se pare că, potrivit unor surse, fratele său este îngrijorat pentru siguranța familiei lui Harry. 

„William l-a sfătuit pe Harry să se întoarcă în Londra sau să se mute în altă parte, într-un loc mai sigur', a dezvăluit o sursă apropiată celor doi pentru US Weekly.

„Acesta este foarte îngrijorat de bunăstarea și siguranța fratelui său.' Harry discută regulat și cu bunica sa, Regina Elisabeta II a Marii Britanii, care „l-a contactat să vadă dacă este bine și s-a oferit să-l ajute cu orice ar avea nevoie.'  Sursa a contiunat prin a spune că Harry ar fi avut niște așteptări nerealiste' referitoare la viața sa nouă din LA.

Cu toate acestea, deși Harry și cu Meghan au luat în considerare varianta să se mute în altă parte, momentan vor rămâne în Los Angeles, conform sursei. De la mutarea lor, cei doi au fost foarte concentrați să arate lumii că pot reuși pe cont propriu, fără a se baza financiar (sau în alte moduri) pe familia Regală. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare