Homepage  / Vedete străine

Prințul William, imagini emoționante de Ziua Tatălui alături de copiii lui. Ce omagiu i-au adus Reginei Elisabeta

Prințul William, imagini emoționante de Ziua Tatălui alături de copiii lui. Ce omagiu i-au adus Reginei Elisabeta
7

de Roxana Mirea,

Prințul William a sărbătorit Ziua Tatălui cu cei trei micuți alături de el! Prințul de Wales a împărtășit două fotografii noi alături de cei trei copii ai săi și ai lui Kate Middleton - Prințul George, în vârstă de 9 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani.

Prințul William, imagini noi alături de copiii lui

În prima fotografie, cei patru au pozat și au zâmbit în timp ce se uită spre aparatul de fotografiat. Ce-a de-a doua fotografie, îi arată pe cei trei copii ai lui William apropiindu-se tot mai tare de tatăl lor. În fotografie, William îi ține în brațe pe George și Charlotte, care se uită cu adorare la tatăl lor. Între timp, un Louis mereu expresiv stă în spatele lui William, cu brațele înfășurate în jurul lui, în timp ce afișează un zâmbet uriaș.

William și copiii săi au fost și ei asortați, purtând diferite nuanțe de albastru pentru adorabilul moment de familie. Fotografia prezintă, de asemenea, un omagiu adus regretatei regină Elisabeta a II-a, familia Wales stând pe o bancă care a fost un cadou pentru cea de-a 90-a aniversare a reginei, în 2016.

La mulți ani de Ziua Tatălui”, este desprierea celor două imagini de familie de pe contul oficial de Instagram al Prințului și Prințesei de Wales.

Potrivit Palatului Kensington, noile fotografii au fost realizate pe domeniul Windsor la începutul acestui an de Millie Pilkington. Imaginile par să provină din aceeași ședință foto de familie care a produs portretele lui Louis la cea de-a 5-a aniversare a acestuia, care au fost împărtășite în aprilie, tânărul prinț purtând același pulover albastru pentru fotografii.

Noua fotografie a fost publicată sâmbătă, la doar câteva ore după ce William, Kate și cei trei copii ai lor s-au alăturat regelui Charles al III-lea pentru prima sa ceremonie Trooping the Colour – o sărbătoare și o paradă care marchează ziua de naștere a lui Charles.

Prințul Louis, pus pe șotii! De ce a ajuns nepotul regelui Charles în centrul atenției în timpul paradei Trooping the ColourIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton