Homepage  / Vedete străine

Prințul William, o nouă decizie importantă după ce Kate Middleton a fost externată din spital. La ce a renunțat viitorul rege

Prințul William, o nouă decizie importantă după ce Kate Middleton a fost externată din spital. La ce a renunțat viitorul rege
11

de Roxana Mirea,

Prințul William este un soț și un tată dedicat. Aceasta a luat o nouă decizie importantă, după ce Kate Middleton a fost externată din spital. Prințesa de Wales se recuperează după intervenția chirurgicală suferită.  

Prințul William are grijă de Kate Middleton 

Prințul William are ca prioritate susținerea lui Kate Middleton în urma recentei sale intervenții chirurgicale. Luni, prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost externată din spitalul din Londra și s-a întors acasă, la Windsor, în Anglia, „pentru a-și continua recuperarea după operație”. Externarea ei vine la 13 zile după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale. 

O sursă a declarat pentru ET că Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, „s-a retras temporar din îndatoririle sale regale pentru a avea grijă de soția sa și nu se așteaptă ca el să își reia imediat angajamentele”. 

Potrivit sursei, Kate și cei trei copii ai lor – prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani – sunt „prima prioritate a lui William și nu va reveni la angajamente publice până când prințesa Kate nu se va recupera”.  

ET a mai aflat că „William și-a vizitat soția aproape în fiecare zi în timp ce aceasta se recupera la spital, strecurându-se în liniște pentru a petrece timp cu ea”.  

De asemenea, William s-a ocupat de predarea și preluarea copiilor de la școala Lambrook”, adaugă sursa. „Prințul și prințesa de Wales au vrut să mențină totul cât mai normal pentru prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.” 

După intervenția chirurgicală a lui Kate, „copiii au petrecut timp cu părinții lui Kate la casa lor din Bucklebury și cu fratele și sora lui Kate”.  

Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun din 2023 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Kate Middleton a fost externată din spital 

La începutul acestei luni, s-a anunțat că Prințesa Kate asuferit o operație abdominală, care a necesitat între 10 și 14 zile de recuperare în spital. De asemenea, s-a anunțat că mama a trei copii nu se va întoarce la îndatoririle regale oficiale decât după Paște. 

Palatul a ales să păstreze private alte detalii despre starea de sănătate a lui Kate, deși aceasta „face progrese bune” în recuperarea sa.  

Prințesa de Wales a revenit la Windsor pentru a-și continua recuperarea. Face progrese considerabile. Prințul și prințesa de Wales doresc să mulțumească întregului spiral London Clinic, în special asistentelor care s-au îngrijit de sănătatea ducesei. Familia de Wales este recunoscătoare pentru gândurile bune sosite din întreaga lume”, se arată în comunicatul Casei Regale, prin care anunță externarea lui Kate. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton