;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jmg9NTMwJmhhc2g9MmM0NGY0YWYxY2RiMTI5M2YwNjMwNDZmZGI0NTM0ODE=.thumb

Prințul William ar fi fost diagnosticat cu coronavirus în luna aprilie

2 November 2020

Publicația The Sun face dezvăluiri neașteptate despre nepotul reginei Elisabeta a II-a. Se pare că prințul William ar fi fost diagnosticat cu coronavirus în luna aprilie.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, a dorit să păstreze secret acest lucru, spre deosebire de tatăl său, Prințul Charles, care a anunțat în martie că s-a infectat cu coronavirus.

The Sun a publicat informația că Prințul William ar fi avut coronavirus și că nu a făcut public diagnosticul pentru că „se întâmplau lucruri importante și nu voiam să îngrijorez pe nimeni'. Aceeași sursă relatează că Ducele de Cambridge a fost tratat de medicii familiei regale și s-a izolat la reședința sa de la țară, Anmer Hall din Norfolk.

În acea perioadă, Prințul William a fost prezent la mai multe videoconferințe, însă ar fi luat o pauză de pe 9 până pe 15 aprilie. Pe 23 aprilie, Prințul William și Kate Middleton au apărut într-un videoclip produs de Football Association despre criza provocată de pandemia de coronavirus. 

Palatul Kensington – reședința prințului William – a refuzat să comenteze oficial.

Prințul William s-ar fi infectat cu coronavirus în aceeași perioadă în care tatăl său, Prințul Charles, a fost testat pozitiv. Soția Prințului Charles, Ducesa de Cornwall, a fost și ea testată, dar rezultatul a fost negativ. După ce Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, membrii Casei Regale Britanice au luat mai multe precauții și s-au autoizolat. Regina Elisabeta a II-a a părăsit atunci Palatul Buckingham și s-a mutat la Palatul Windsor, alături de Prințul Philip.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare