; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

36e0b3f8 b483 43ba 8cc7 bc6f011e7e88_Mehmet Gunsur Mng

Prinţul Mustafa refuză să se supună regulilor, azi, în “Suleyman Magnificul”

22 May 2014

În episodul de azi din serialul Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii', de la Kanal D, sultana Mahidevran nu vede cu ochi buni relaţia fiului său, Mustafa cu Mihrunnisa, fiica amiralului Hîzîr Hayreddin. Mihrunnisa o asigură, însă, pe Mahidevran că alături de ea şi de puterea pe care o deţine, Mustafa are drumul spre victorie asigurat şi nimeni nu va afla de relaţia lor.

Deşi ştie că fiecare pas pe care îl face contează enorm pentru viitorul dinastiei, iar o căsătorie cu fiica amiralului îl va târî într-un război cu Suleyman, Mustafa se bazează pe bunăvoinţa tatălui său.

La porunca marelui sultan, prinţul Selim aşteaptă rejudecarea incidentului din târg, în care a fost implicat. Selim ştie că reputaţia sa va avea de suferit de pe urma acestui lucru şi îşi bănuieşte fratele, pe Baiazid, că l-ar fi informat pe sultan, despre incident.

Orbit de iubirea pe care i-o poartă sultanei Huricihan, Baiazid părăseşte sangeacul din Kutahya şi vine în Capitală. Hurrem face eforturi disperate să ascundă greşeala fiului său, dar Suleyman află despre venirea acestuia şi îl pedepseşte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare