Homepage  / Vedete străine

Prințul Louis, pus pe șotii! De ce a ajuns nepotul regelui Charles în centrul atenției în timpul paradei Trooping the Colour

Prințul Louis, pus pe șotii! De ce a ajuns nepotul regelui Charles în centrul atenției în timpul paradei Trooping the Colour
13

de Cătălina Matei,

Pe 17 iunie, la Londra a avut loc parada „Trooping the Colour”, prima din timpul domniei regelui Charles, prin care britanicii au sărbătorit ziua de naștere a severanului lor. Bineînțeles, de la eveniment nu au lipsit copiii prințului William și ai lui Kate Middleton, iar cel care a atras întreaga atenție a fost mezinul familiei, prințul Louis.

Alături de frații săi mai mari, prințul George și prințesa Charlotte, prințul Louis s-a alăturat familiei regale la prima paradă aniversară organizată în timpul domniei bunicului său, regele Charles al III-lea.

Mezinul în vârstă de 5 ani a călătorit într-o trăsură trasă de cai împreună cu frații mai mari și mama lor, prințesa de Wales, și regina Camilla, de la Buckingham Palace la Horse Guards Parade. Bineînțeles, că Louis nu prea a stat locului. Puștiul nu s-a putut abține să nu se țină de nas, iar People scrie că e posibil ca mirosul cailor să-l fi deranjat. La Horse Guards Parade, familia regală a urmărit cum Batalionul 1 al Gărzilor Galeze și-a prezentat numărul.

Prințul Louis, pus pe șotii! Nepotul regelui Charles al III-lea a fost în centrul atențieiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

După încheierea numărului, prințul Louis și frații lui au călătorit înapoi la Palatul Buckingham. Apoi, mezinul prinților de Wales și frații lui au apărut la balconul Palatului Buckingham alături de regele Charles, regina Camilla, părinții lor, prințul și prințesa de Wales, prințesa Anne, soțul ei, viceamiralul Sir Timothy Laurence, prințul Edward și soția acestuia, Sophie, ducesă de Edinburgh. Evident, prințul Louis a captat privirile, căci a început cu reacțiile sale animate.

Ce poreclă amuzantă are prințul Louis

După încoronarea regelui Charles al III-lea, Kate Middleton a fost văzută alături de prințul William și cei trei copii ai lor la o cabană de cercetași din Slough, în luna mai. Aici, prinții de Wales s-au alăturat activităților de voluntariat din cadrul acțiunii Big Help Out.

După ce au participat la tot felul de activități, copiii s-au răsfățat cu bezele coapte. În timp ce Kate îi explica lui Louis cum să pună bezeaua la copt, prințesa a fost auzită în timp ce îl alinta pe micuțul de doar 5 ani.

Prințul Louis are o poreclă hazlie, iar aceasta a fost dezvăluită chiar de mama sa, Kate Middleton. Luni, în timpul primului angajament regal al mezinului său, prințesa de Wales s-a referit de câteva ori la prințul Louis ca fiind „Lou Bug”.

Pune-l pe foc, Lou Bug”, a fost auzită șoptind Prințesa Kate la urechea micului prinț.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton