Homepage  / Vedete străine

Prințul Louis, expert în șotii! Mezinul prințului William și al lui Kate Middleton s-a dat în spectacol

Prințul Louis, expert în șotii! Mezinul prințului William și al lui Kate Middleton s-a dat în spectacol
4

de Cătălina Matei,

Vineri seară, a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente, concertul anual de colinde de la Catedrala Westminster, patronat de Kate Midlleton. Întreaga atenție a fost îndreptată înspre prinții de Wales și copiii acestora, însă cel care a „furat spectacoulul” a fost mezinul familie, prințul Louis... cum era, de altfel, de așteptat!

Prințul William și cei trei copii ai lui, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au însoțit-o pe Prințesa de Wales la concertul anual de colinde de la Catedrala Westminster, în seara de 8 decembrie. O apariție ravisantă și plină de amuzament, în același timp, deoarece mezinul familiei, prințul Louis, a reușit să capteze audiența cu o altă ghidușie. De data aceasta, sora sa mai mare, prințesa Charlotte, a fost în vizorul fratelui său mai mic.

Cei trei copii ai prințului William și ai lui Kate Middleton au pus la cutia poștală scrisori pentru copiii mai puțin norocoși. Apoi, după slujbă, prințul Louis în vârstă de 5 ani i-a stins lumânarea lui Charlotte, în timp ce mama lui zâmbea.

De altfel, mai toată presa britanică aștepta cu nerăbdară să surprindă o altă șotie de-ale micului prinț. Louis este este al patrulea în linia de succesiune la tron și, de obicei, este în centrul atențeiei la toate evenimentele publice la care participă. De exemplu, la Trooping the Colour, de anul acesta, puștiul și-a dat ochii peste cap și și-a acoperit nasul și gura, după ce a simțit miros de excrement de cal. Iar la încoronare, a fost surprins încurajândul pe bunicul lui, regele Charles: ”Yaaaay King, yaaaay King”. Și lista poate continua.

Kate Middleton a radiat într-o ținută albă

Soția prințului William și-a făcut apariția la concertul anual de colinde de la Catedrala Westminster într-o ținută elegantă, all white. Kate Middleton și-a asortat haina Catherine Walker la pantalonii largi Holland Cooper, în valoare de 299 de lire sterline, și la accesoriile ei de preț – o geantă albă de la Strathberry și perechea de cercei Van Cleef, de 6.00 de lire sterline, potrivit DailyMail.

Evenimentul „Royal Carols: Together at Christmas” a fost filmat și va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, pe ITVI și ITVX. Aflat la a treia ediție, concertul de colinde a fost inițiat de Prințesa Catherine, pentru a-i recompensa pe cei care au sărit în ajutorul altora în cursul anului care se încheie în curând, și este susținut de Fundația Regală, organizația caritabilă a Prințului Wiliam și a lui Kate Middleton.

Printre invitații de seamă de la evenimentul regal anual s-au numărat cântăreții Beverly Knight și Adam Lambert, muzicianul Jacob Collier și actorul Jim Broadbent. Sora prințesei, Pippa și soțul acesteia, James Matthews, au participat și ei la concertul de colinde, alături de Prințesa Beatrice cu soțul Edoardo Mapelli Mozzi și fiul acestuia, Christopher Woolf.

Foto: Hepta

British Royal Family attend together at Christmas carol service at Westminster AbbeyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton