; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

200422 prince louis birthday 2 ew 632p_65b9b676c91edfc510afadcac2dc9b0d.nbcnews fp 1200 630

Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, nu poate respecta distanțarea socială. Motivul este adorabil

15 July 2020

Recent, Kate Middleton a luat parte la inițiativa educațională lansată de BBC, Tiny Happy People. În urma acestei apariții, a acordat și un interviu pentru emisiunea postului de televiziune, BBC Breakfast.

Ducesa de Cambridge a vorbit despre cum percep cei trei copii ai săi pandemia de coronavirus, dar și cum reușesc să îi facă față. Kate Middleton a dezvăluit că mezinul familiei, Prințul Louis, s-a adaptat cel mai greu situației, și că încă nu reușește să respecte toate măsurile de prevenție. Însă motivul este unul cât se poate de adorabil.

„Louis nu înțelege distanțarea socială. Când iese afară vrea să îmbrățișeze pe toată lumea, în special pe copiii mai mici ca el', a declarat Kate.

Aceasta a mai vorbit și despre apetitul celor trei copii, Louis, George și Charlotte, din ultima perioada, spunând că „au un stomac fără limite. Mă simt ca o mașină de hrănit'.

Momentele pe care le trăim nu au fost ușor de explicat celor mici, a mai povestit Ducesa într-un alt interviu oferit aceluiași post de televiziune. 

„George este mult mai mare ca Louis, dar amândoi sunt conștienți că lucrurile sunt diferite din cauza pandemiei. Deși nu vrei să îi sperii și să se simtă copleșiți, cred că este indicat să știe despre pandemie, într-o manieră simplă, și potrivită vârstei lor'.

articol scris de Alina Stoicescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare