; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

94674137_1474944612708061_8437180397266574907_n

Prințul Louis a împlinit doi ani, iar fotografiile surprinse de Kate Middleton au o semnificație specială

23 April 2020

Tradiția Ducilor de Cambrigde continuă și în acest an. Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit noi fotografii cu Prințul Louis care împlinește astăzi doi ani, cei doi publicând pe contul oficial de Instagram Kensington Royal unele dintre cele mai adorabile fotografii cu el. 

În fotografiile publicate în urmă cu o zi putem vedea cum Prințul Louis a pictat cu degetele sale un curcubeu, care a ajuns să fie un simbol al speranței în Marea Britanie și în întreaga lume în timpul acestei crize provocate de coronavirus. 

„Suntem încântați să vă împărtășim câteva imagini cu Prințul Louis, înainte de aniversarea sa de mâine', au spus reprezentanții Ducilor de Cambridge.

Conform unei declarații din partea Kensington Palace, imaginile cu micuțul Louis au fost făcute în luna aprilie de Kate Middleton, care și-a exprimat de multe ori până acum pasiunea pentru fotografie, în casa lor din Norfolk, acolo unde ei locuiesc în această perioadă.

Pictura cu acel curcubeu făcută de Prințul Louis face trimitere la o mișcare începută în Marea Britanie în scopul sprijinirii angajaților de la National Health Service, care în aceste momente se luptă pentru combaterea coronavirusului.

În plus, astăzi au mai apărut și alte fotografii cu Prințul Louis care ne arată cât de bine s-a distrat pictând cu degetele. „Vă mulțumim pentru mesajele voastre frumoase cu ocazia aniversării Prințului Louis', au scris reprezentanții Ducilor de Cambridge.

 Vezi galeria foto >

Până acum, Prințul Louis nu a avut atât de multe apariții publice. În urmă cu o lună, el apărea într-un video alături de fratele său, Prințul George, și sora sa, Prințesa Charlotte, în care cu toții aplaudau, fiind un gest de mulțumire la adresa persoanelor care ajută în combaterea coronavirusului.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare