; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Printul Louis 12 1

Prințul Louis a împlinit 3 ani. Kate Middleton i-a făcut o poză adorabilă

23 April 2021

Prințul Louis împlinește astăzi vârsta de trei ani și așa cum i-a obișnunit pe fani, Kate Middleton a făcut publică o nouă imagine cu fiul ei cel mic, fiind realizată evident de ea. 

Mare pasionată de fotografie, Kate nu ratează ocazia de a imortaliza cele mai importante momente de familie. Ziua de naștere a micului Louis nu a făcut excepție. Mereu zâmbăreț, fericit și cu o alură de poznaș, mezinul apare pe bicicletă, în prima lui zi de grădiniță. Îmbrăcat în uniformă, cu ghiozdănelul pus bine în spate, Louis lasă impresia că este deja băiat mare, gata să se descurce în prima etapă începută departe de familie.

La scurt timp după ce străbunica lui, Regina Elisabeta a II-a a împlinit 95 de ani, urmează aniversarea Prințului Louis.  Ca în fiecare an, Casa regală a postat o fotografie cu sărbătoritul familiei. Și anul acesta s-a păstrat tradiția, cu toate că mulți nu erau siguri că aceasta va fi marcată în vreun fel, având în vedere moartea recentă a străbunicului său, Prințul Phillip la 99 de ani.

Poza care-l arată pe micuţul prinţ pe bicicletă, pregătindu-se pentru prima lui zi de grădiniţă, a fost făcută de mama lui, Kate Middleton, şi distribuită pe pagina de Instagram a Palatului Kensington.

mbrăcat în albastru din cap până-n picioare, băieţelul în vârstă de trei ani, care-şi sărbătoreşte ziua la două zile diferenţă de Regina Elisabeta, ne demonstrează pe zi ce trece că este o copie fidelă a mamei lui. Mai mult, unii merg până acolo şi spun că micuţul seamănă foarte tare cu tatăl lui Kate, Michael Middleton.

După aniversarea lui Louis urmează cele ale fraţilor lui mai mari: Prinţesa Charlotte va împlini şase ani luna viitoare, iar George, primul născut, va aniversa opt ani în luna iulie.

Prinţul Louis merge la aceeaşi grădiniţă din Kensington pe care a urmat-o şi sora lui mai mare, Prinţesa Charlotte, înainte de a intra la şcoală.

Prinţul Louis Arthur Charles a venit pe lume la 23 aprilie 2018, la ora locală 11:01 am, şi a cântărit la naştere 3,8 kilograme.

În ordinea succesiunii la tron, el este al cincilea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi al ducelui de Edinburgh, precum şi fratele mai mic al prinţului George şi al prinţesei Charlotte.

Louis şi-a făcut prima apariţie publică în braţele mamei sale, Kate, pe treptele maternităţii Lindo Wing, de la spitalul St Marys din Paddington, Londra, la doar câteva ore după naştere.

Prenumele Louis, pe care îl poartă şi prinţul George, a fost acordat în semn de omagiu pentru contele Mountbatten, unchi al prinţului consort Philip, asasinat de Armata Republicană Irlandeză (IRA).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare