; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DpiHW41WkAAZC7O

Prințul Harry va fi tătic. Soția lui, Meghan Markle, e însărcinată cu primul lor copil

15 October 2018

La o jumătate de an de la nuntă, prințul Harry (34 de ani) și soția lui, Meghan Markle (37 de ani), au anunțat că așteaptă primul copil, scrie presa britanică.

Palatul Kensington a anunțat, printr-un comunicat oficial, că „Altețele lor regale sunt fericite să anunțe că ducesa de Sussex va deveni mamă în primăvara lui 2019. Sunt bucuroase pentru tot sprijinul pe care l-au primit de la oamenii din toată lumea de la nunta lor din mai și sunt încântate că pot împărtăși vestea fericită cu toată lumea.' Regina Marii Britanii, soțul ei, ducele de Edinburgh, și cuplul William-Kate au felicitat deja viitorii părinți vinerea trecută, la nunta prințesei Eugenie, scrie același comunicat.

De altfel, încă din weekendul trecut ziarele britanice speculau o sarcină, pentru că Meghan Markle a purtat pe tot timpul nunții un pardesiu larg, care trezise suspiciuni. Imediat după nunta verișoarei sale, Harry a plecat, însoțit de Meghan, printr-un turneu în Australia, prima lor însărcinare regală majoră de la nuntă încoace.

Potrivit „People', fosta actriță din serialul „Suits' a trecut de primul trimestru, iar analizele arată că evoluția sarcinii e normală și că, cel mai probabil, va naște în luna aprilie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare