; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Printul harry 1 1

Prințul Harry va apărea într-un documentar pe Netflix

17 August 2020

Cel mai recent proiect în care s-a implicat prințul Harry este „Renăscând din cenușă: Istoria Jocurilor Paralimpice'/ „Rising Phoenix', un documentar produs de Netflix despre istoria Jocurilor Paralimpice, informează townandcountrymag.com. 

 

În momentul în care a renunțat la poziția sa în cadrul familiei regale britanice, prințul Harry a anunțat ferm că nu va renunța și la cauzele umanitare pe care le susține. Recent, acesta și-a împrumutat vocea documentarului Netflix care relatează povestea extraordinară a Jocurilor Paralimpice și istoria acestei competiții devenite al treilea eveniment sportiv din lume ca importanță. 

 

Prințul, care a inițiat în 2014 Jocurile Invictus, o competiție similară dedicată militarilor răniți pe front, în teatrele de operații din Irak și Afganistan, a susținut proiectul „Rising Phoenix' încă de la început. „Nu există nimic pe lume mai potrivit decât sportul pentru a te vindeca de traume', rostește vocea acestuia încă din trailerul documentarului. Prințul Harry apare și într-o scurtă secvență în care vorbește despre impactul Jocurilor Paralimpice asupra participanților, dar și a celor care le privesc. 

Regizat de Ian Bonhôte și Peter Ettedgui, documentarul urmărește sportivi celebri în plan internațional, de la alergătorul sud-african Ntando Mahlangu la înotătorul și baschetbalistul australian Ellie Cole. Documentarul „Renăscând din cenușă: Istoria Jocurilor Paralimpice' va fi disponibil pe Netflix (inclusiv pe Netflix România) începând din 26 august. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare