Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie fără Meghan Markle. Se împlinește un an de la moartea reginei Elisabeta

Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie fără Meghan Markle. Se împlinește un an de la moartea reginei Elisabeta
8

de Redactia Tvmania

Prințul Harry se va întoarce în Regatul Unit luna viitoare, însă nu va fi însoțit de Meghan Markle.

Harry, în vârstă de 38 de ani, urmează să participe la evenimentul anual de caritate WellChild, la care a participat timp de 15 ani, în Londra pe 7 septembrie, înainte să plece în Germania pentru a șasea ediție a competiției Invictus Games.

De ce Meghan Markle nu îl va însoți pe Prințul Harry

Cu toate acestea, surse apropiate de cei doi au dezvăluit publicației PageSix că Harry că va călători singur în Marea Britanie, deoarece soția sa, Meghan Markle, are angajamente deja planificate cu copiii lor: Archie, în vârstă de 4 ani, și Lilibet, în vârstă de 2 ani.

Pe lângă asta, Ducele de Sussex va vizita țara natală fără să își viziteze familia, care va comemora un an de la decesul Reginei Elisabeta a II-a, chiar a doua zi.

Sursele spun că Harry nu a primit încă nicio invitație pentru a se alătura familiei la Castelul Balmoral pentru un eveniment intim planificat pentru acea seară.

Tensiunile dintre ducii de Sussex și Casa Regală au apărut de la momentul în care cuplul a părăsit familia regală în ianuarie 2020, ulterior dezvăluind detaliile intime ale relației lor.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Meghan Markle va participa la ceremonia de deschidere a Invictus Games

În timp ce Markle, în vârstă de 42 de ani, nu se va alătura lui Harry în Anglia, Ducesa de Sussex va zbura, direct în Germania din California pentru ceremonia de deschidere a Invictus Games.

Harry, care a slujit în armata britanică timp de 10 ani, a fondat evenimentul în 2014. Invictus Games este un eveniment sportiv internațional pentru militarii răniți, accidentați sau bolnavi, inclusiv veterani și cei aflați în serviciul activ.

De fapt, Netflix a realizat un documentar despre competiție, numit „Heart of Invictus”, care urmează să fie lansat mai târziu în această lună.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton