; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prințul Harry și Pippa Middleton, un cuplu?

23 June 2011

S-a tot zvonit că Prințul Harry și Pippa Middleton sunt pe punctul de la deveni un cuplu. Cei doi s-ar fi întâlnit deja de mai multe ori de la nunta regală din aprilie, relatează Daily Mail.

Mai mult, Harry și Pippa folosesc porecle atunci când își vorbesc. El este „Captain', după gradul pe care îl are în armata britanică, iar Harry o strigă pe ea „Commando', cu trimitere la zvonurile că sora ducesei de Cambridge nu ar fi purtat lenjerie intimă în timpul ceremoniilor de la nunta regală.

Harry, care a ținut un discurs în calitatea sa de cavaler de onoare la nunta fratelui său mai mare, a ținut să încheie spunând „Pippa, sună-mă'. De aici și speculațiile viitoare, care iau amploare din ce în ce.

O sursă din cadrul curții regale britanice a spus că cei doi tineri s-au ajutat reciproc să treacă peste despărțirile de perechile lor. Pippa s-a despărțit, recent, de iubitul ei Alex Loudon, iar relația lui Harry cu Chelsea s-a răcit considerabil în ultima vreme.

„Vorbesc la telefon tot timpul și s-au întâlnit de cel puțin cinci ori de la nuntă. O dată la ceai la apartamentele lui de la Clarence House… Ea crede că Harry are un simț al umorului obraznic', a mai spus sursa.

O altă sursă a spus: „El de abia a ieșit dintr-o relație, bineînțeles. A tot încercat să-i ridice moralul lui Pippa'.

Nici Harry, nici Pippa nu își ascund prietenia. Ei au fost văzuți la un restaurant din Londra, unde au petrecut mai multe ore vorbind.

S-ar putea pregăti poporul britanic de o nouă nuntă regală? Asta este întrebarea de pe buzele multora, în frunte cu presa din Marea Britanie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare