Homepage  / Vedete străine

Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o vilă de vacanță în Portugalia. Ce sumă exorbitantă au plătit pentru ea

Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o vilă de vacanță în Portugalia. Ce sumă exorbitantă au plătit pentru ea
23

de Cristina Țapu,

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rolurile pe care le aveau în cadrul Casei Regale a Marii Britanii în urmă cu aproximativ patru ani și au decis să-și înceapă o nouă viață în Statele Unite ale Americii. Cei doi îndrăgostiți și-au achiziționat, se pare, și o casă de vacanță luxoasă situată în Portugalia!

Ducii de Sussex și-au cumpărat o casă de vacanță în Portugalia

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat o casă de vacanță în stațiunea portugheză unde verișoara ducelui, prințesa Eugenie, își petrece lunile de vară. Proprietatea este situată în Comporta, la doar o oră de mers cu mașina spre sud de Lisabona, pe coasta de vest a Portugaliei.

Express.co.uk dezvăluie că proprietățile din stațiune au fost concepute de firma de arhitectură și design interior de lux Denton House, care oferă „cele mai glamourase reședințe și destinații de vacanță din lume”. Stațiunea este situată pe o plajă neatinsă, pitorească, din Algarve și a devenit o destinație de vacanță populară pentru cei bogați, datorită faptului că este relativ neafectată de turism.

Compania Discovery Land lucrează de la începutul anului 2019 la terenul de 722 de acri, foarte căutat, situat pe plajă în Comporta. Odată finalizată, stațiunea va avea 300 de case, cu prețuri care încep de la uimitoare sumă de 3,6 milioane de lire sterline.

Prințesa Eugenie, Jack și cei doi copii ai lor, August, în vârstă de 3 ani, și Ernest, în vârstă de 1 an, dețin o proprietate de vacanță pe teren, care oferă o priveliște impresionantă asupra Atlanticului. Înainte de a cumpăra proprietăți în Portugalia, atât prințul Harry și Meghan Markle, cât și prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au locuit pe rând la Frogmore Cottage, o casă istorică, situată pe domeniul regal de la Windsor. Un jurnalist al publicației britanice Daily Mail a contactat reprezentanții ducilor de Sussex pentru comentarii, însă aceștia nu au dorit să confirme sau să infirme vestea potrivit căreia Harry și Meghan au devenit proprietarii unei vile luxoase în Portugalia.

Imagini cu locuința din Portugalia a ducilor de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc într-un conac impunător în Montecito

Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a părăsi Casa Regală a Marii Britanii și de a se retrage la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în California, Statele Unite ale Americii. Pentru prima dată, ducii au deschis ușa casei lor din Montecito, pentru filmările unui documentar marca Netflix. 

Ce face Meghan Markle în timp ce Prințul Harry călătorește în JaponiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Pentru prima dată, ducele și ducesa de Sussex au deschis ușile casei lor impunătoare oferind spectatorilor o privire asupra uimitoarei proprietăți pe care au cumpărat-o pentru a o lua de la capăt după ce s-au îndepărtat de îndatoririle regale.

Într-un interviu acordat publicației The Cut, Meghan s-a destăinuit despre modul în care reședința cu 16 dormitoare este un loc „calm și vindecător” pentru a-și crește copiii.

Cu toate acestea, cea mai magică parte a complexului de 7,4 acri este spațiul de joacă de basm care se află pe peluzele întinse, pe care Harry și Meghan le-au transformat într-o mini-proprietate în culori pastelate doar pentru copiii lor: Prințul Archie, în vârstă de cinci ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de trei ani.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rolul lor în Casa Regală a Marii Britanii în urmă cu aproximativ trei ani. Între timp, Harry și-a lansat biografia, o carte care a creat o adevărată controversă în cadrul familiei regale.

În filele ei, Harry și-a deschis sufletul și a vorbit despre altercațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu fratele său mai mare, William. Nu lipsesc confesiunile în care vorbește despre consumul său de alcool și substanțe interzise și despre perioada în care era considerat oaie neagră a familiei.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton