; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Harry si meghan

Prințul Harry și Meghan Markle se mută la Palatul Kensington

10 October 2018

Noi schimbări se pregătesc în familia Ducilor de Sussex. Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc să locuiască în Palatul Kensington, după ce până acum au locuit la Nottingham Cottage, o casă cu două dormitoare, aproape de cea în care locuiesc Prințesa Eugenie și logodnicul ei.

De la nunta lor, care a avut loc în luna mai a acestui an, ducii de Sussex au avut un program încărcat (iar acesta nu s-a încheiat, cei doi pregătindu-se pentru primul lor turneu regal), dar atunci când au ceva timp liber, cei doi nu-l petrec la Palatul Kensington. Până acum, Harry și Meghan au stat la Nottingham Cottage, o casă cu două dormitoare, aproape de cea în care locuiesc Prințesa Eugenie și logodnicul ei, Jack Brooksbank.

Conform publicației Daily Mail, Meghan și Harry se vor muta în casa lor permanentă: într-un apartament la Palatul Kensington. Noua casă a cuplului a trecut printr-o renovare de mai bine de un an, care a costat 1.4 milioane de lire sterline. Apartamentul este situat în partea de vest a palatului, are 21 de camere, iar Meghan și Harry vor fi vecini cu Prințul William și Kate Middleton, care locuiesc și ei în palat.

Nu este clar dacă Prințul Harry și Meghan Markle se vor muta în noua locuință până vor pleca în primul lor turneu regal sau după. În perioada 16 octombrie și 31 octombrie, Ducele și Ducesa de Sussex vor vizita Australia, Fiji, Regatul Tonga și Noua Zeelandă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare