Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle, gest surprinzător după ce Kate Middleton a spus că are cancer. Ce mesaj au transmis public

Prințul Harry și Meghan Markle, gest surprinzător după ce Kate Middleton a spus că are cancer. Ce mesaj au transmis public
13

de Roxana Mirea,

Kate Middleton a dezvăluit vineri că a fost diagnosticată cu cancer. Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Prințesa de Wales a mărturisit că se află în „stadiile incipiente” ale tratamentului. După aflarea veștii, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut un gest neașteptată față de Kate și William, atât în public, cât și în privat. 

Prințul Harry și Meghan Markle, după ce Kate a spus că are cancer 

Prințul Harry și Meghan Markle i-au contactat în privat pe Prințul William și Kate Middleton după ce Prințesa de Wales a anunțat că are cancer, potrivit ET. 

Deocamdată nu este clar cum și când anume au luat legătura, dar gestul a fost însoțit de o declarație comună a ducelui și ducesei de Sussex, care și-au exprimat sprijinul față de Kate. Într-o declarație, Harry și Meghan au spus: „Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în pace.” 

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Aceste remarci au venit la scurt timp după ce Kate a anunțat vineri că testele efectuate după operația abdominală din ianuarie au arătat că are cancer. Ea a adăugat: „Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un tratament de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament.” 

Declarația și gestul lui Harry și Meghan vin pe fondul unei tensiuni continue cu familia regală care datează din 2020, când cuplul a decis să se îndepărteze de viața regală și să se mute în Statele Unite. De fapt, experta regală Katie Nicholl a declarat pentru ET de ce crede că Harry și Meghan nu sunt ținuți la curent pe fondul speculațiilor legate de locul unde se află Kate.  

„Bineînțeles că sunt conștienți că a fost internată [în spital], nu sunt sigură că știu pentru ce a fost internată, pentru că relația lor este foarte înstrăinată acum, știți, frații nu vorbesc, iar Kate și Meghan cu siguranță nu vorbesc, așa că, deși au fost făcute urări de bine – cu siguranță din partea familiei Sussex – nu sunt sigură că sunt la fel de informați ca ceilalți membri ai familiei regale”, a spus Nicholl.  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton