Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri într-un nou interviu. Ce au spus despre amenințările online cu care se confruntă copiii lor

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri într-un nou interviu. Ce au spus despre amenințările online cu care se confruntă copiii lor
12

de Cătălina Matei,

La trei după celebrul interviu pe care i l-au acordat lui Oprah, prințul Harry și Meghan Markle au apărut într-un nou interviu oficial. De data aceasta, ducii de Sussex au apărut la CBS, iar materialul a fost difuzat chiar în ziua în care actrița din serialul „Costume” a împlinit 43 de ani.

Prințul Harry și Meghan Markle se află din nou în centrul atenției

Prințul Harry și Meghan Markle sunt, din nou, în centrul atenției după cei doi au vorbit despre ameninţările online cu care se confruntă copiii, în primul lor interviu oficial difuzat după conversaţia cu Oprah Winfrey din urmă cu trei ani.

Ducele și ducesa de Sussex au apărut în cadrul emisiunii „CBS News Sunday Morning”, unde au evocat propria lor experienţă ca părinţi, spunând că tot ce au vrut să facă a fost să îşi „protejeze” fiul Archie (5 ani)  şi fiica Lilibet (3 ani), potrivit People.

În interviul difuzat chiar pe 4 august, când Meghan Markle a împlinit 43 de ani, cel de-al doilea fiul al regelui Charles al III-lea a precizat că „unul dintre cele mai înfricoşătoare lucruri” este acela de a şti că orice părinte ar putea pierde un copil din cauza sinuciderii ca urmare a expunerii la conţinut dăunător.

Prințul Harry și Meghan Markle au lansat recent un nou program intitulat „The Parents Network”, care îşi propune să sprijine părinţii şi tutorii care au fost afectaţi de această problemă.

Copiii noştri sunt tineri, au trei şi cinci ani, sunt minunaţi, dar tot ce vrei să faci ca părinte este să îi protejezi”, a spus ducesa de Sussex. „Şi astfel, pe măsură ce vedem ce se întâmplă în spaţiul online, ştim că este mult de lucru acolo şi suntem fericiţi să fim o parte a schimbării în bine”.

În același interviu, prinţul Harry a spus că pe vremuri părinţii ştiau întotdeauna ce fac copiii lor, atâta timp cât aceştia erau acasă. „Cel puţin erau în siguranţă, nu?”, a spus el. „Iar acum, ei ar putea fi în camera alăturată, pe o tabletă sau pe un telefon, şi ar putea intra în aceste ‘găuri de iepure’. Şi înainte să vă daţi seama, în 24 de ore, ar putea să-şi ia viaţa”.

Totodată, în paralel cu interviul, au fost difuzate clipuri în care cuplul se întâlnea cu părinţi îndureraţi în apropiere de Santa Barbara, majoritatea dintre aceştia pierzând un copil din cauza conţinutului dăunător al reţelelor de socializare sau a intimidării online.

Despre noua lor inițiativă, „The Parents Network”, Meghan Markle a spus că este important să „începem de undeva”.

Ducesa de Sussex i-a îndemnat pe cei care urmăresc interviul să privească prin prisma faptului că propriul lor copil a fost afectat.

Dacă ar fi fost fiica mea, dacă ar fi fost fiul meu”, a spus ea. „Fiul meu sau fiica mea care vin acasă, care sunt veseli, pe care îi iubesc, şi într-o zi, chiar sub acoperişul meu, întreaga noastră viaţă se schimbă din cauza a ceva care a fost complet în afara controlului nostru. Şi dacă te uiţi la asta prin lentila unui părinte, nu ai cum să vezi asta altfel decât încercând să găseşti o soluţie”.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, lors d’une interview pour l’émission CBS News Sunday MorningIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

De ce Prințul Harry nu o va aduce pe Meghan Markle în Marea Britanie

Recent, prințul Harry a vorbit despre lupta sa cu paparazzi și viața privată într-un nou documentar ITV, „Tabloid on Trial”. Ducele de Sussex a explicat deschis motivul pentru care nu se simte în siguranță dacă își aduce soția, pe Meghan Markle, sau copiii în Marea Britanie.

Harry, în vârstă de 39 de ani, a acordat recent un interviu ca parte a documentarului ITV „Tabloids on Trial”, care detaliază diversele litigii dintre personalități publice de profil și tabloidele britanice, precum și încurcăturile juridice legate de presupusa ascultare a telefoanelor.

Documentarul este parțial axat pe lupta juridică a lui Harry împotriva Mirror Group Newspapers [MGN]. Prințul Harry a ajuns la o înțelegere cu Mirror Group Newspapers în februarie, potrivit ET.

Harry și Meghan Markle nu au fost invitați la aniversarea regelui Charles Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 12

Să fie hărțuit de fotografi și paparazzi și urmărit de jurnaliștii tabloidelor a fost ceva cu care Harry a spus că s-a luptat dintotdeauna și a explicat: „Am simțit-o ca pe o hărțuire. M-am simțit oribil atunci. Mă simt oribil și acum. Este unul dintre motivele pentru care nu-mi voi aduce soția înapoi în această țară”. 

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton