; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prince Harry Meghan Markle Wedding Menu

Prințul Harry și Meghan Markle au propriul cont de Instagram

03 April 2019

Prințul Harry și Meghan Markle s-au separat de Kensington Palace, Ducele și Ducesa de Sussex având acum propriul cont de Instagram.

Prințul Harry și Meghan Markle au, în mod oficial, un nou cont de Instagram. Ducele și Ducesa de Sussex au propriul cont – @SussexRoyal, ca urmare a separării de Kensington Palace.Nu este deloc surprinzător că a fost creat acest cont, deoarece luna trecută a fost publicată o declarație potrivit căreia Harry și Meghan vor avea propria gospodărie regală, cu o altă echipă de angajați. Schimbarea a fost anunțată pentru această primăvară, Ducele și Ducesa de Sussex separându-se de Prințul William și Kate Middleton.

Potrivit declarației publicate luna trecută, noua echipă a Prințului Harry și a lui Meghan „va asigura sprijinul permanent în ceea ce privește munca Ducelui și Ducesei de Sussex când ei își creează familia și se mută oficial la Frogmore Cottage.'

Pe contul Ducelui și Ducesei de Sussex a apărut deja și prima postare: 

„Bine ați venit pe contul nostru oficial; abia așteptăm să împărtășim munca pe care o iubim, cauzele pe care le sprijinim, anunțurile importante și oportunitatea de a face cunoscute lucruri importante. Vă mulțumim pentru sprijin – Harry & Meghan'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare