; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Printul harry meghan markle

Prințul Harry și Meghan Markle au planuri mărețe la Hollywood

19 August 2020

De când au părăsit familia regală se tot zvonește că Prințul Harry și Meghan Markle au planuri mărețe la Hollywood și că doresc să se implice în noi proiecte în industria divertismentului. 

Acum, după cei doi s-au stabilit în California, lucrurile prind contur pentru aceștia. Conform unor surse citate de Variety, Harry și Meghan au achiziționat deja ideea unui proiect care se va filma în cunoscutul stat din America. 

Deși conceptul noului proiect rămâne necunoscut publicului, cuplul a avut deja câteva întâlniri cu o serie de rețele de distribuție în luna Iunie a acestui an. Nu se știe dacă este vorba despre o emisiune, film sau serial TV, însă despre orice ar fi vorba Harry și Meghan doresc să se alăture producției în calitate de producători. 

Aceleași surse au indicat că ideea lor a fost deja achiziționată de numeroase companii media. În încercarea lor de a convinge rețelele de distribuție Meghan și Harry au discutat și cu cei de la NBCUniversal, companie pentru care Meghan a lucrat în urmă cu câțiva ani pentru serialul „Suits' („Costume'). 

Atât NBCUniversal, cât și reprezentanții fostului cuplu regal au refuzat să ofere declarații legate de acest subiect. 

Mai mult decât atât, o sursă apropiată de fosta actiță a declarat tot pentru cei de la Variety că Meghan nu are de gând să joace în noul proiect la care va lucra alături de soțul ei. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare