; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5e63b4e4a9f40c684b2c3742

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat numele noii lor fundații

07 April 2020

Din 1 aprilie, Prințul Harry și Meghan Markle nu mai sunt membri seniori ai Casei Regale Britanice, așa că au renunțat să-și folosească titlurile regale. În consecință, acum câteva zile, ducii de Sussex au închis contul de Instagram cu numele „Sussex Royal' și au promis că vor reveni rapid cu numele noului lor brand. 

Luni, 6 aprilie, Harry și Meghan au anunțat numele cu care vor fi asociați în toate acțiunile lor publice: Fundația Archewell. 

„Ca și voi, principala noastră preocupare este să sprijinim eforturile pentru a face față pandemiei de coronavirus, dar, dat fiind că informația a fost făcută publică, ne-am simțit datori să împărtășim cum s-a ajuns la acest lucru', au spus cei doi, care au mai dezvăluit că numele, care i-a inspirat și în alegerea prenumelor fiului lor, Archie Mountbatten-Windsor (11 luni), este inspirat din greaca veche, însemnând „sursă de acțiune'. 

Luna trecută, tabloidul Daily Telegraph a obținut copii după documente legale aparținând ducilor de Sussex, recent stabiliți în Los Angeles, prin care aceștia cereau aprobare în SUA pentru a-și înregistra o nouă organizație non-profit și site-ul aferent. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare