; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duchess Meghan reveals she suffered a miscarriage in July 2020

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea fiicei lor. Ce nume au ales pentru al doilea copil

06 June 2021

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat prin intermediul unei declarații comune nașterea celui de-al doilea copil al lor, o fetiță.

Numele ales de Prințul Harry și Meghan Markle are o insemnătate deosebită, , notează BBC. Micuța fetiță poartă numele Lilibet Diana. Primul nume este un omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a, fiind modul în care Majestatea Sa era alintată în copilărie și adolescență, iar al doilea, Diana, după mama prințului Harry.

În declarația comună a prințului Harry și a lui Meghan Markle aflăm că fetița a venit pe lume vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40.

Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră', au transmis Harry și Meghan.

Micuța Lilibet Diana Winsdor este a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a.

Meghan și prințul Harry mai au împreună un băiețel de un an și 10 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Pe 14 februarie, cuplul a anunțat că așteaptă al doilea copil, în timpul interviului acordat pe care l-au acordat celebrei realizatoare de televiziune Oprah.

Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018 și locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai familiei regale din Marea Britanie, la începutul lui 2020.

 Vezi galeria foto >

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare