Homepage  / Vedete străine

Probleme în paradis pentru prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi ar fi la un pas de despărțire

Probleme în paradis pentru prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi ar fi la un pas de despărțire
8

de Roxana Mirea,

Probleme în paradis pentru prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex ar fi la un pas de despărțire, după ce au luat o pauză în căsnicia lor. Neînţelegerile din cuplu ar fi apărut după numeroasele eșecuri financiare din ultima perioadă.  

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi la un pas de despărțire 

Se zvonește că mariajul prințului Harry și al lui Meghan Markle este pe ducă. RadarOnline a relatat marți că ducele și ducesa de Sussex „își iau o perioadă de pauză” pentru a se vindeca și a-și reface legătura. 

„Încearcă să-și dea seama ce i-a lovit. Harry nu se potrivește în lumea de prost gust a lui Meghan din Tinseltown”, a declarat o sursă pentru publicație, adăugând că el speră să se „regăsească pe sine”. 

Cu toate acestea, un apropiat al cuplului – care s-a căsătorit în mai 2018 – asigură Page Six că orice speculație privind o despărțire nu este adevărată. „Nu este adevărat, este literalmente inventat”, explică persoana din interior. 

Harry, în vârstă de 38 de ani, își face planuri de a se întoarce singur în Africa pentru un nou documentar Netflix. Sursa RadarOnline a declarat că Harry se simte „cel mai mult ca el însuși” atunci când se află pe continent, pe care îl consideră „a doua sa casă”. 

Sursa a adăugat că ducii de Sussex – care s-au mutat în Montecito, California, în martie 2020, după ce s-au retras ca membri seniori ai familiei regale – sunt „sub o presiune financiară enormă pentru a-și finanța stilul de viață somptuos din California, inclusiv conacul lor de 14 milioane de dolari și costurile uriașe de securitate.”  

„Acest stres, împreună cu problemele lor emoționale, a făcut probabil ca viața lor să fie un iad”, a continuat sursa. „Își iau timp separat pe continente diferite, sperăm că îi va ajuta să găsească tot ceea ce au nevoie pentru a merge mai departe.” 

Meghan Markle plănuiește o nouă lovitură pentru familia regală. „Va dezlănțui haosul”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Prințul Harry nu mai locuiește în vila din Montecito 

Între timp, un informator anonim a declarat pentru Deuxmoi că cei doi „și-au vândut conacul din Montecito” și că Harry „locuiește în alt loc”. Autoproclamații „curatori ai culturii pop” din spatele site-ului de bârfe despre celebrități au răspuns: „Nu sunt sigur dacă casa a fost vândută, dar am auzit acum câteva săptămâni că stătea în altă parte acolo.” 

În ciuda certurilor publice cu cei dragi și a reacțiilor de respingere pe scară largă la diversele lor proiecte personale și întreprinderi de afaceri, sursa RadarOnline a susținut că eșecul cu Spotify a fost un „schimbător de joc” în relația lor. 

Luna trecută, contractul de 20 de milioane de dolari încheiat de Harry și Markle cu popularul serviciu de streaming s-a încheiat brusc înainte ca podcastul lor „Archetypes” să vadă un al doilea sezon. 

Între timp, experta regală Daniela Elser a susținut că Markle, în vârstă de 41 de ani, „caută să își stabilească propriul brand și să câștige milioane”, ceea ce înseamnă că „pentru prima dată, ei sunt cu adevărat pe căi profesionale divergente”. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton