Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle, apariție surpriză pe covorul roșu. Ducesa de Sussex a atras privirile tuturor

Prințul Harry și Meghan Markle, apariție surpriză pe covorul roșu. Ducesa de Sussex a atras privirile tuturor
8

de Roxana Mirea,

Prințul Harry și Meghan Markle au avut o apariție de senzație pe covorul roșu, la premiera filmului biografic „Bob Marley: One Love”. Ducele și ducesa de Sussex au atras privirile tuturor, mai ales Meghan, care a fost superbă într-o rochie neagră, elegantă.  

Prințul Harry și Meghan Markle, apariție surpriză pe covorul roșu 

Prințul Harry și Meghan Markle au avut o apariție surpriză la premiera noului film biografic, „Bob Marley: One Love”, eveniment care a avut loc marți, la Carib 5 Theatre din Kingston, Jamaica, potrivit ET.

Fericitul cuplu a pozat pentru fotografi și a vorbit cu membrii familiei lui Marley, care au venit să își arate sprijinul pentru film. Harry, în vârstă de 39 de ani, a arătat elegant într-un costum albastru și o cămașă albă cu nasturi, în timp ce Meghan, în vârstă de 42 de ani, a atras toate privirile într-o rochie neagră elegantă.  

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au avut o apariție surpriză la premiera mondială a filmului Bob Marley: One Love, marți, 23 ianuarie 2024

Harry a mai făcut vizite în Jamaica în trecut, cu mult înainte de a începe relația cu Meghan.  

În 2012, prințul Harry a călătorit în această țară insulară pentru turneul său de jubileu de diamant în Caraibe și a fost văzut dansând cu o mulțime mare de oameni pe melodia emblematică a lui Marley, „One Love”. De asemenea, el s-a întâlnit cu văduva regretatului muzician, Rita Marley.  

Harry și Meghan Markle nu au fost invitați la aniversarea regelui Charles Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Despre filmul biografic „Bob Marley: One Love” 

Kingsley Ben-Adir îl interpretează pe muzicianul jamaican în acest film, care își propune să celebreze viața și muzica „unui icon care a inspirat generații întregi prin mesajul său de dragoste și unitate”.  

Regizat de Reinaldo Marcus Green – și produs în parteneriat cu familia Marley – „One Love” îi are în distribuție și pe Lashana Lynch, James Norton, Tosin Cole, Anthony Welsh, Michael Gandolfini, Umi Myers și Nadine Marshall.  

Proiectul este unul dintre primele biografii autorizate ale artistului revoluționar, iar fiul lui Bob, Ziggy Marley, este producător, alături de Rita Marley, Cedella Marley, Robert Teitel, Brad Pitt, Jeremy Kleiner și Dede Gardner, precum și de producătorii executivi Richard Hewitt, Orly Marley și Matt Solodky. 

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton