Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și-a contactat tatăl după 6 luni de tăcere absolută. Ce i-a spus regelui, chiar de ziua sa de naștere

Prințul Harry și-a contactat tatăl după 6 luni de tăcere absolută. Ce i-a spus regelui, chiar de ziua sa de naștere
9

de Redactia Tvmania

Prințul Harry a făcut un pas important spre reconciliere și și-a contactat tatăl, pe Regele Charles al III-lea, după mai bine de șase luni în care nu au schimbat nici măcar un cuvânt. Tensiunile din cadrul Casei Regale a Marii Britanii au fost din ce în ce mai mari după ce prințul Harry a luat decizia de a se retrage din rândul membrilor Casei Regale și de a renunța la succesiunea la tron. Iată ce i-ar fi comunicat Harry propriului tată!

Prințul Harry încearcă să reintre în grațiile tatălui, Regele Charles al III-lea

printul-harry-regele-charles-scaledIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9


Au trecut luni întregi de când prințul Harry nu și-a mai sunat tatăl. După decesul Reginei Elisabeta a II-a (96 de ani) în septembrie anul trecut, eveniment care a marcat sfârșitul celei mai longevive domnii din istoria Marii Britanii, relațiile din cadrul familiei au devenit și mai reci, iar Harry abia a mai schimbat câteva vorbe cu propriul părinte.

În ciuda existenței unor tensiuni greu de ignorat, prințul Harry a făcut un gest curajos. L-a apelat pe tatăl său și i-a transmis urări cu ocazia împlinirii a 75 de ani. Cei doi nu mai vorbiseră încă din primăvara acestui an, de la încoronarea oficială a Regelui Charles al III-lea.

Prințul Harry dorește să reia legătura cu propriul tată, la șase luni de tăcere absolută

Conform unor surse, prințul Harry și Meghan Markle intenționează să îl contacteze mai des pe Regele Charles al III-lea. Cu toate acestea, pentru a restabili o legătură strânsă cu regele, Harry și Meghan trebuie să parcurgă o cale destul de anevoioasă.

„Mai este, încă, un drum lung de parcurs pentru a remedia ruptura creată de-a lungul anilor. Iar problemele mai profunde cauzate de acuzațiile din seria Netflix și Spare nu sunt vindecate cu un apel telefonic”, declară sursa respectivă, conform Cancan.

Cartea autobiografică a prințului Harry a iscat o adevărată controversă

La începutul anului, prințul Harry a lansat o carte controversată în care a vorbit despre viața sa în cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Confesiunile pe care le-a făcut au fost dintre cele mai diverse. Mezinul regelui Charles al III-lea a povestit că s-a simțit întotdeauna defavorizat comparativ cu William.

În plus, Harry a recunoscut că o bună perioadă de timp și-a înecat durerea în consumul de alcool. Soțul lui Meghan Markle a recunoscut că a cochetat și cu substanțele interzise și a subliniat că în timpul misiunilor din Afganistan a curmat viața mai multor persoane.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton