; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prince harry preview

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie pentru ultimele angajamente regale

26 February 2020

Prințul Harry a ajuns marți seara în Edinburgh, Scoția, după o lună petrecută în Canada alături de soția lui, Meghan Markle, și fiul lor, Archie. 

Ducele a fost surprins sosind la Waverley Station, Edinburgh, purtând o ținută casual compusă din jeans și o jachetă, accesorizată cu o șapcă. Conform imaginilor acesta s-a întors pe meleagurile de acasă singur în Marea Britanie, în timp ce soția și fiul lui au rămas în Canada.

 


 

Prezența acestuia în Edinburgh se datorează, conform surselor, unei preconizate apariții la un summit de eco-turism care va avea loc în acest oraș. Potrivit Edinburgh News, 100 de reprezentanți din domeniul turismului și al călătoriilor sunt așteptați să participe la acest eveniment. Prezența lui Harry este de înțeles dacă luăm în considerare că în septembrie 2019 el a lansat un program de travel intitulat Travalyst.

 

Următoarea perioadă va fi foarte încarcată pentru Harry, martie fiind ultima luna în care va reprezenta familia regala britanică la evenimentele oficiale. Din 31 martie atât el, cât și soția sa, Meghan Markle, vor putea avea parte de viața liniștită pe care și-au dorit-o cu atâta ardoare. 

Până atunci însă, cei doi vor participa la mai multe evenimente oficiale în Marea Britanie: The Endeavor Fund Awards (5 martie), The Mountbatten Music Festival (7 martie) și The Commonwealth Service la Westminster Abbey (9 martie). Prințul Harry mai are programată și o întâlnire la Abbey Road Studios cu Jon Bon Jovi și corul Invictus Games, pe 28 februarie, iar Meghan va participa la evenimentele oficiale organizate pe 8 martie cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare