; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FWRO

Prințul Harry regretă că a părăsit familia regală

30 June 2020

3 luni au trecut de când Prințului Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală și s-au mutat în Statele Unite alături de fiul lor Archie. Se pare însă că Prințul începe abia acum să resimte schimbările din viața sa. 

Conform unor surse, Prințul Harry întâmpină probleme de adaptare la noua sa viață din Los Angeles, cu atât mai mult cu cât pandemia de coronavirus a cuprins din plin Statele Unite. Chiar tatăl său, Prințul Charles, a fost depistat pozitiv, ceea ce l-a făcut să se gândească că atât el, cât și Regina Elisabeta a II-a nu vor mai trăi așa mult. O sursă apropiată de acesta a declarat pentru publicația The Sun că Prințul Harry ar fi „copleșit de remușcări'.

În același timp, se pare că Meghan Markle este în continuare entuziasmată de această mutare și este încrezătoare că, pe termen lung, lucrurile vor merge bine. Aceeași sursă a mai spus că Meghan „îl liniștește pe Harry că, odată ce lucrurile vor reveni la normal, va iubi noua lor viață în L.A. Meghan vrea să îl ducă la drumeții și vorbește despre noul club de polo și cât de mult o să se distreze la surf.'

Într-un video publicat recent pe Instagram de către echipa națională de rugby a Marii Britanii, Prințul Harry a mărturisit și că meciurile de rugby i-au lipsit foarte mult în această perioadă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare