Homepage  / Uncategorized

Prințul Harry, pus la zid de foștii prieteni din Marea Britanie. Ce declarații au făcut în presa britanică: „Este scandalos!”

Prințul Harry, pus la zid de foștii prieteni din Marea Britanie. Ce declarații au făcut în presa britanică: „Este scandalos!”
13

de Redactia Tvmania

Prințul Harry și Meghan Markle s-au distanțat de Casa Regală a Marii Britanii și locuiesc în California, Statele Unite ale Americii. Deși au renunțat la viața din Marea Britanie, existența lor nu este lipsită de controverse, iar foștii prieteni ai celor doi continuă să le aducă acuzații grave și să considere că perechea a avut un comportament neloial față de Familia Regală.

Prințul Harry, pus la zid de foștii prieteni din Marea Britanie

De aproximativ patru ani, mai exact din 2020, de când au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California împreună cu cei doi copii, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, Prințul Harry și Meghan Markle au discutat în repetate rânduri despre experiențele neplăcute pe care le-au avut în cadrul Familiei Regale.

Gestul sincer al lui Meghan Markle în interviul emoționant cu Prințul HarryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cu toate acestea, unii dintre foștii amici ai cuplului nu sunt de acord cu relatările făcute de ducii de Sussex și îi acuză de un comportament prefăcut și neloial față de membrii Casei Regale.

Când Prințul Harry a împlinit 40 de ani, The Times a realizat interviuri cu câțiva dintre foștii săi prieteni ai ducelui de Sussex. Aceștia nu s-au ferit să folosească cuvinte dure la adresa celui care le-a fost amic ani întregi.

„Nu pot să cred că a coborât atât de jos. Este scandalos de lipsit de loialitate. Oprah, Netflix și apoi cartea? Trei lovituri și ești eliminat”, „Este un băiat furios. Lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit. Cred că îi lipsește cu desăvârșire să fie aici în Marea Britanie și vrea să fie mai admirat„, au fost două dintre declarațiile acestora.

Meghan Markle locuiesc într-o casă luxoasă din California

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rolurile pe care le aveau în cadrul Casei Regale a Marii Britanii în urmă cu aproximativ patru ani și s-au mutat în California. Locuiesc într-o casă superbă, de dimensiuni impresionante, însă cu greu fac față cheltuielilor presupuse de întreținerea acesteia.

Proprietatea luxoasă are o bibliotecă, un birou, un spa, o sală de gimnastică, o sală de jocuri, o cramă și un loc de joacă în grădina impresionantă din spate, perfectă pentru prințul Archie și prințesa Lilibet. Aceste dotări sunt, însă, unele costisitoare, iar cei de la Express.co.uk susțin că cei doi sunt nevoiți să scoată anual sute de mii de dolari pentru întreținerea locuinței impresionante.

După ce au renunțat la rolurile lor regale și s-au stabilit în California, statul natal al ducesei, Ducele și Ducesa de Sussex au încheiat un contract pe mai mulți ani cu Netflix. Așadar, fanii trebuie să se așteapte la mai multe proiecte interesante semnate de către mezinul familiei regale.

Prințul Harry, oaia neagră a Familiei Regale britanice

Prințul Harry a fost considerat mereu oaia neagră a familiei, având o personalitate puternică și fiind foarte exuberant. Încă din adolescență a demonstrat că regulile stricte impuse de apartenența la familia regală nu sunt făcute pentru el.

În tinerețe a petrecut de nenumărate ori, a ajuns pe prima pagină a ziarelor tabloide, a avut aventuri cu numeroase fete și nu s-a dat în lături de la a consuma alcool și substanțe interzise. Despre toate escapadele sale a scris în cartea de memorii care, așa cum era de așteptat, nu a fost deloc pe placul tatălui său.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton