Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry, o nouă idee de podcast curajos. Ce ar fi vrut să-i întrebe pe Putin și pe Trump

Prințul Harry, o nouă idee de podcast curajos. Ce ar fi vrut să-i întrebe pe Putin și pe Trump
7

de Roxana Mirea,

După ce Meghan Markle a rămas fără podcastul ei de pe Spotify, „Archetypes”, s-a aflat că Prințul Harry ar fi avut un proiect ambițios și extrem de greu de realizat. Informația vine și în contextul în care Harry și Meghan Markle nu mai doresc să arunce cu critici în familia regală pentru că nu mai au „nimic de spus”.

Ce interviuri plănuia să facă prințul Harry

Într-o întorsătură intrigantă a evenimentelor, s-a dezvăluit că Prințul Harry, Ducele de Sussex, a avut ambiția de a intervieva personalități globale precum Vladimir Putin, Donald Trump și Mark Zuckerberg pentru un podcast Spotify propus. Discuțiile, așa cum a vrut Harry, s-ar fi axat pe educația și traumele din copilărie, relatează hellomagazine.com.

Ducele și-a dezvăluit planurile pentru potențiale episoade de podcast către diverși producători și companii de producție. Viziunea sa este să pătrundă în anii de formare a acestor personalități pentru a înțelege drumul lor spre pozițiile influente pe care le dețin astăzi.

Bloomberg relatează că Harry și-a exprimat, de asemenea, interesul de a discuta despre religie cu Papa Francisc, lăsându-i pe directori oarecum nedumeriți. Această dezvăluire a venit la scurt timp după ce ducele și soția sa, Meghan, ducesa de Sussex, și-au văzut anulat contractul de mai multe milioane de euro cu Spotify.

Într-o declarație comună publicată joia trecută, Spotify și compania de producție audio a ducilor de Sussex, Archewell Audio, au anunțat că au convenit de comun acord să se despartă. „Spotify și Archewell Audio au convenit de comun acord să se despartă și sunt mândri de seria pe care au realizat-o împreună”, a declarat un reprezentant pentru HELLO!

Săptămâna trecută a fost tumultuoasă pentru cuplu, Meghan Markle fiind acuzată că a fabricat interviuri, iar Bill Simmons, director executiv al Spotify, i-a numit pe soții Sussex „escroci„. În mijlocul acestor controverse, au ieșit la iveală ambițioasele lansări de podcasturi ale prințului Harry.

Meghan Markle, surprinsă la plimbare, după ce s-a aflat că a pierdut un contract de milioane. Detaliile surprinse de paparazziIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Prințul Harry voia să îi ia interviu lui Papa Francisc

Prințul Harry, despre care surse din interior sugerează că vrea să renunțe la interviurile de dezvăluiri critice la adresa Familiei Regale deoarece el și Meghan nu mai au „nimic de spus”, a avut, de asemenea, idei pentru o emisiune axată pe tema paternității.

În plus, el a propus o serie axată pe probleme sociale, de la schimbările climatice la religie. Pentru aceasta din urmă, Harry și-a exprimat dorința de a obține un interviu cu Papa Francisc. Cu toate acestea, posibilitățile de a asigura acești invitați de renume au ridicat semne de întrebare în cadrul echipei de podcast a lui Harry. În special, personalități publice precum Putin și Zuckerberg nu sunt de obicei deschiși în ceea ce privește experiențele lor personale și traumele din copilărie.

Totuși, acordul de trei ani dintre ducii de Sussex și Spotify s-a încheiat fără ca vreuna dintre ideile ambițioase ale lui Harry să se concretizeze. Podcastul lui Meghan Markle, Archetypes, care explora „etichetele care încearcă să țină femeile pe loc”, a fost, de asemenea, abandonat pe măsură ce Spotify își revizuiește strategia de conținut.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton