; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Printul harry

Prințul Harry, prima declarație după ce a devenit tată: „A fost uimitor”

07 May 2019

După ce au anunțat pe contul oficial de Instagram că au devenit părinții unui băiețel în dimineața zilei de 6 mai, Prințul Harry a făcut o scurtă declarație în fața presei britanice. După ce au așteptat mai bine de 40 de săptămâni să-și strângă în brațe bebelușul, ziua cea mare a sosit pentru Meghan Markle și Prințul Harry.

La mai puțin de un an de la nunta lor, cei doi au devenit părinții unui băiețel. Vestea a fost anunțată atât pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex, cât și prin viu grai de nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, care a stat de vorba cu presa prezentă la Windsor.

Primul  copil al ducilor de Suusex a venit pe lume luni, la Londra, la ora locală 05.26. Ducele de Sussex a transmis că el şi soţia lui sunt „absolut încântaţi' şi a mulţumit tuturor celor care i-au sprijinit pe parcursul sarcinii. Meghan Markle a născut un băiețel cu o greutate de 3,26 kilograme.

 

Radiind de fericire, Prințul Harry a mărturisit că a trăit o experiență extraordinară:

'Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată.  Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea', a adăugat el, recunoscând faptul că nu s-au hotorât încă în privința numelui pe care îl va purta fiul său. 

Jovial, cu un zâmbet larg pe față, proaspătul tătic a avut numai cuvinte de laudă la adresa soției sale și a bebelușului regal:

 'Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune despre copilul său că este superb, dar acest copil este uimitor', a mai spus Prințul Harry.

 

 

Bebelușul regal va fi prezentat lumii peste două zile

Prințul Harry a dezvăluit că peste două zile îl vor prezenta lumii pe cel mai nou membru al familiei regale britanice, cel de-al șaptelea în ordinea succesiuni la tron. Meghan Markle a născut în dimineața zilei de 6 mai, la Frogmore Cottage, reședința Ducilor de Sussex de pe domeniul Windsor. Acesta a cântărit 3 kilograme și 260 de grame la naștere. 

 

 

CITESTE SI: 

 

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare