Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry, noi acuzații stupefiante la adresa familiei regale. Ce spune despre fratele lui, prințul William

Prințul Harry, noi acuzații stupefiante la adresa familiei regale. Ce spune despre fratele lui, prințul William
8

de Andra Stana,

Se pare că ruptura dintre frații Prințul Harry și Prințul William este pe cale să se adâncească. În noul trailer al volumului II al documentarului Netflix al ducelui de Sussex, Harry & Meghan, Harry atrage atenția asupra a ceea ce el consideră a fi o diviziune nedreaptă între el și fratele său mai mare, care este acum primul în linia de succesiune la tronul regal britanic.

Prințul Harry spune că familia sa a fost mai mult decât „fericită să mintă pentru a-l proteja” pe prințul William, dar nu a avut grijă de el, scrie etonline.com.

Trailerul oficial al celei de-a doua părți a serialului „Harry & Meghan” de pe Netflix îi arată pe ducele de Sussex și pe soția sa, Meghan Markle, reflectând asupra deciziei lor de a renunța la îndatoririle lor și de a fugi în California. Cei doi își descriu acum plecarea lor cu avionul din Marea Britanie drept un „zbor al libertății”.

Prințul Harry: „Familia regală minte pentru a-l proteja pe William”

În noul trailer al documentarului de pe Netflix, se vorbește despre faptul că familia regală „practic recruta oameni” pentru a răspândi povești false despre Harry și Meghan.

„Sunt fericiți să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu, dar nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi”, susține Harry în trailerul, care a fost lansat luni.

Prințul Harry, noi acuzații stupefiante la adresa familiei regale. Ce spune despre fratele lui, prințul WilliamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Noul clip prezintă apoi imagini și fotografii cu soții Sussex și cei doi copii ai lor, Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet, în vârstă de 1 an, ducând o viață fericită în Montecito, unde și-au stabilit de atunci viața.

„Ne-a oferit șansa de a crea acel „acasă” pe care ni l-am dorit mereu”, spune Markle.

„Întotdeauna am simțit că aceasta a fost o luptă pentru care merită să lupți”, adaugă Harry.

Harry și Meghan nu au fugit din Londra din cauza lipsei de intimitate

În ciuda trailerului care sugerează că cei doi au vrut să fugă din Londra din cauza lipsei de intimitate și de protecție, aceștia se apară acum, susținând că nu au spus niciodată că acesta a fost motivul.

„Declarația lor prin care și-au anunțat decizia de a se retrage nu menționează nimic despre viața privată și reiterează dorința lor de a-și continua rolurile și îndatoririle publice”, au declarat recent Harry și Markle pentru New York Times prin intermediul secretarului lor de presă, Ashley Hansen.

„Orice sugestie contrară vorbește despre un punct cheie al acestui serial”, a adăugat purtătoarea de cuvânt. „Ei aleg să își împărtășească povestea, în condițiile lor, și totuși presa tabloidă a creat o narațiune complet neadevărată care pătrunde în opinia publică. Faptele sunt chiar în fața lor.”

Volumul II al serialului documentar Netflix va urmări decizia lui Harry și Meghan din 2020 de a se retrage din funcția de membri seniori ai familiei regale și de a se muta din Marea Britanie în California.

„Nu am fost aruncată la lupi. Devenisem hrană pentru lupi”, spune Meghan în trailer. „Toată lumea din lume știa unde ne aflam”.

Volumul I din Harry & Meghan este difuzat pe Netflix. Volumul II va fi lansat pe 15 decembrie.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton