; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teaser trailer for Prince Harry and Meghan Markle Oprah Winfrey interview

Prințul Harry ia viața în piept! Nepotul reginei Elisabeta a II-a s-a angajat

23 March 2021

Viața prințului Harry este într-un roller coaster al schimbărilor din 2020. Acesta se acomodează vieții normale și se pare că deja și-a găsit de muncă. 

Publicația Wall Street Journal a anunțat că Harry a fost angajat într-o funcție de conducere la un startup din Silicon Valley axat pe coaching și sănătate mintală.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, va avea funcția de director de impact al BetterUp Inc.

„Am intenția de a contribui la crearea impactului în viața oamenilor', a spus Harry într-un răspuns prin e-mail la întrebări despre motivul pentru care s-a angajat, potrivit Wall Street Journal. „Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală, conștientizare sporită și o viață mai bună în orice moment.'

În noua sa poziție, Harry va contribui la inițiative, inclusiv decizii de strategie de produs și contribuții caritabile.

Subiectul sănătății mintale a continuat să fie o problemă pe care se concentrează atât ducele, cât și ducesa de Sussex, în timp ce continuă să-și croiască noua viață în SUA.

Chiar în urmă cu câteva zile, Harry povestea despre luptele sale personale după moartea mamei sale, Diana, prințesa de Wales, în 1997, când avea doar 12 ani.

„Când eram tânăr, mi-am pierdut mama. La vremea respectivă, nu am vrut să cred sau să accept și a lăsat un gol imens în sufletul meu'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare