; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Printul harry

Prințul Harry face eforturi pentru a se adapta noii vieți în Los Angeles

15 April 2020

Au trecut deja câteva săptămâni bune de când prințul Harry a renunțat la privilegiile vieții de membru al Casei Regale Britanice, iar despre felul cum se adaptează el la traiul din Los Angeles, unde s-a mutat recent cu Meghan Markle și fiul lor, Archie, a dat detalii recent celebrul primatolog Jane Goodall, într-un interviu pentru Radio Times.

Jane Goodall (86 de ani), unul dintre primii oameni străini de familia regală care l-a văzut pe micul Archie (a fost invitată vara trecută la Frogmore Cottage), a povestit că a rămas în legătură cu ducii de Sussex după mutarea lor în SUA și că prințul Harry (35 de ani) găsește că noua lui viață ridică unele provocări.

„Nu știu cum i se va aranja cariera, dar, da, am ținut legătura  – cred că, în acest moment, își găsește viața un pic provocatoare', a spus ea.

Săptămâna trecută, Goodall dezvăluise că Harry îi dăduse de înțeles încă de vara trecută că nu vrea ca fiul lui să crească în maniera în care a crescut el, ca membru al Casei Regale Britanice, supus unor reguli stricte.

Mutat recent în Los Angeles, prințul Harry trece printr-o perioadă de schimbări serioase, însă recenta pandemie de coronavirus l-a făcut să aibă mustrări de conștiință că nu este alături de familia sa, mai ales după ce tatăl său, prințul Charles, a luat virusul, scriu tabloidele britanice. 

Weekendul trecut au apărut zvonuri că ducii de Sussex ar fi cumpărat o proprietate deținută de Mel Gibson în Los Angeles, dar surse apropiate au infirmat zvonul. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare