Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry a încercat să discute, în secret, cu Kate Middleton. Ce răspuns dur a primit din partea viitoarei regine

Prințul Harry a încercat să discute, în secret, cu Kate Middleton. Ce răspuns dur a primit din partea viitoarei regine
15

de Cristina Țapu,

Prințul Harry s-a distanțat de familia regală, dar conform unui expert regal, în timpul recentei sale vizite la Londra, s-au răspândit zvonuri potrivit cărora ar fi încercat să o contacteze pe Kate Middleton. Iată detaliile!

Prințul Harry ar fi încercat să vorbească cu Kate Middleton față în față

Ducele de Sussex s-a distanțat de familia sa după ce, împreună cu Meghan Markle, a optat să renunțe la statutul lor de membri ai familiei regale. De atunci, ei au lansat o serie de critici la adresa instituției regale, alimentând tensiunile dintre cele două părți.

Cartea pe care a scris-o Harry cuprinde dezvăluiri incredibile despre fratele său mai mare, William și scoate la iveală faptul că Harry s-a simțit neglijat de tatăl său încă din copilărie. În filele acesteia, Harry vorbește și despre escapadele sale pline de alcool și substanțe interzise, așadar nu este de mirare că tatăl său nu a fost prea încântat de publicarea acesteia.

10 amănunte surprizătoare despre Kate Middleton dezvăluite de Prințul Harry în cartea sa de memoriiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cu toate acestea, se pare că în timpul recentei sale vizite la Londra, Harry spera să facă un prim pas spre reconciliere. Expertul regal Tom Quinn a afirmat pentru The Mirror că Harry a încercat să discute cu Kate Middleton, dar există posibilitatea ca aceasta să-l fi refuzat.

„De la plecarea din Marea Britanie, Harry a luat legătura cu cel puțin un membru al familiei regale – Kate.

Ea este înțelegătoare, dar își susține pe deplin soțul și, luptându-se cu propriile probleme de sănătate, nu are nicio intenție de a acționa ca un intermediar”, a declarat expertul regal Tom Quinn. Ea a afirmat clar că nu va dialoga cu Harry până când acesta nu se va reconcilia cu William.

Din momentul în care autobiografia sa, „Rezervă” / „Spare”, a ajuns pe rafturile librăriilor din întreaga lume, am avut parte de o perspectivă uimitoare asupra nefericirii pe care Prințul Harry o simțea ca membru al familiei regale.

Regele Charles al III-lea regretă că nu a fost un părinte mai strict

Conform Fox News Digital, regele Charles al III-lea regretă nespus că relația sa cu Harry nu este una bună și își reproșează că nu a mai fost mai strict cu acesta în perioada adolescenței.

Prințul Harry și Regele Charles erau foarte apropiați și se înțelegeau de minune. Cred că actualul monarh regretă că n-a fost mai strict cu Harry și William.”, a declarat Ingrid pentru Fox News Digital.

„Diana îi lăsa să facă ce vor, în general, lucru care era practicat de mulți părinți la acea vreme. Îi lăsai pe copii să se adapteze singuri vieții, nu prea le impuneai nimic.

E posibil ca Charles să-și dea seama că ar fi fost mai bine ca fiii lui să fi avut o educație mai strictă, să fi avut mai multe limite. Toți copiii au nevoie de limite și nu cred că prinții britanici au avut prea multe”, a mai transmis expertul regal.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton