Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry, discurs emoționant de încheiere la Jocurile Invictus 2023. Meghan Markle a avut o apariție de senzație

Prințul Harry, discurs emoționant de încheiere la Jocurile Invictus 2023. Meghan Markle a avut o apariție de senzație
4

de Roxana Mirea,

Prințul Harry a încheiat încă o ediție a Jocurilor Invictus. Acesta a susținut un discurs emoționant, iar Meghan Markle a fost alături de el. Ducesa de Sussex a avut o apariție de senzație și a arătat elegant într-o rochie verde, fără bretele.  

Prințul Harry, discurs de încheiere la Jocurile Invictus 

Prințul Harry a încheiat cu succes încă o ediție a Jocurilor Invictus! Sâmbătă, ducele de Sussex a încheiat oficial competiția, care a durat o săptămână, desfășurată la Düsseldorf, în Germania, printr-o ceremonie de închidere, potrivit ET.

Harry, în vârstă de 39 de ani, a fost însoțit de soția sa, Meghan Markle, la evenimentul la care fiecare dintre ei s-a îmbrăcat la patru ace. Harry a purtat un costum negru cu o cămașă neagră, iar Meghan, în vârstă de 42 de ani, a purtat o rochie verde fără bretele cu imprimeu floral de la Cult Gaia. 

La un moment dat, Harry a urcat pe scenă pentru a rosti câteva cuvinte, adresându-se sportivilor și sărbătorind toată munca lor asiduă. Ducele și-a început discursul cu câteva cuvinte în limba germană, înainte de a le vorbi concurenților despre dedicarea lor. 

Am fost cu toții martori la adevăratul impact pe care sportul l-a avut asupra recuperării voastre. Dar nu veți ști niciodată cu adevărat impactul pe care acțiunile voastre din această săptămână l-au avut asupra a milioane de oameni din întreaga lume”, a spus el. „Ați deschis inimile oamenilor, prin vulnerabilitatea voastră, prin rezistența voastră și prin abilitățile voastre evidente. Ne-ați arătat că bucuria poate izvorî din luptă”. 

Printul Harry și Meghan Markle la Jocurile InvictusIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Harry și Meghan se întorc în California 

Ducele de Sussex a fondat Jocurile Invictus în 2014 – după o vizită la Jocurile Războinicilor din Statele Unite, a fost inspirat să creeze o competiție internațională pentru militarii răniți și bolnavi. Jocurile din 2017 de la Toronto, Canada, au marcat, de asemenea, debutul public al lui Harry și Meghan ca și cuplu.  

Meghan a sosit oficial în Germania marți, unde a ținut un discurs la evenimentul dedicat familiei și prietenilor. A doua zi, fosta actriță s-a alăturat lui Harry. 

Harry și Meghan urmează să se întoarcă în California la copiii lor, prințul Archie, în vârstă de 4 ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de 2 ani.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton