Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry, decizie surprinzătoare după ce a auzit că Regele Charles are cancer. Cum a aflat despre diagnostic

Prințul Harry, decizie surprinzătoare după ce a auzit că Regele Charles are cancer. Cum a aflat despre diagnostic
14

de Roxana Mirea,

Regele Charles al III-ea a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunțat, luni, Palatul Buckingham. Tipul de cancer nu a fost dezvăluit, însă regele a început deja tratamentul. Prințul Harry a aflat deja de diagnosticul tatălui său și a luat o decizie importantă.  

Prințul Harry, după ce a aflat că Regele Charles are cancer 

Prințul Harry se îndreaptă spre Marea Britanie. După ce s-a aflat că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer, ET a aflat că Harry este așteptat să călătorească în zilele următoare pentru a-și vedea tatăl la Londra. 

În ceea ce privește modul în care Harry a aflat de diagnosticul tatălui său, o sursă spune pentru ET că Charles le-a spus personal tuturor fraților și copiilor săi despre acest lucru, adăugând că ducele de Sussex a vorbit cu tatăl său despre starea sa medicală. 

Diagnosticul de cancer al lui Charles a venit după ce a fost supus unei intervenții pentru o prostată mărită. Casa Regală a menționat că nu este vorba de cancer la prostată, cu toate că boala a fost descoperită în timpul tratamentului recent pentru prostată. 

Expertul regal Katie Nicholl a declarat recent pentru ET că Harry, care a fost ultima dată în Marea Britanie pentru WellChild Awards în septembrie, a luat legătura cu tatăl său înainte de spitalizare. 

„Orice s-ar fi întâmplat, regele își iubește fiul. Știm că au existat apeluri la sfârșitul anului trecut, în jurul datei de naștere a regelui”, a declarat Nicholl pentru publicație. „Indiferent ce s-a întâmplat între ei, Harry va fi îngrijorat pentru tatăl său. Este încă tatăl său. (…) Ne întrebăm dacă nu cumva acest lucru ar putea fi deschiderea de care este nevoie pentru un pic mai mult dialog între cuplu și rege.” 

Harry și Meghan Markle nu au fost invitați la aniversarea regelui Charles Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Regele Charles a început tratamentul 

Între timp, regele s-a întors de la Sandringham pentru a începe un program de tratamente regulate. Charles s-a întors la Clarence House, unde el și regina Camilla se află de când Palatul Buckingham este în renovare. 

Deocamdată, Charles nu va face nicio apariție publică, iar alți membri seniori ai familiei regale sunt așteptați să preia o parte dintre îndatoriri în timp ce el urmează tratamentul. Charles, care are 75 de ani, își va continua „rolul constituțional de șef de stat”. El a fost văzut ultima dată duminică la o slujbă religioasă în Sandringham. 

O declarație a Palatului Buckingham a explicat situația: „În timpul recentei intervenții spitalicești a regelui pentru mărirea benignă a prostatei, a fost observată un motiv separat de îngrijorare. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle publice. În toată această perioadă, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile de stat și de actele oficiale ca de obicei.” 

Palatul Buckingham a subliniat că regele a ales să facă public diagnosticul pentru a-i ajuta pe cei care suferă de aceeași boală. Regele Charles are 75 de ani și a urcat pe tron anul trecut, după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton