Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry, agresiv cu Meghan Markle. Ce l-a pus soția lui să facă pentru a-și salva căsnicia

Prințul Harry, agresiv cu Meghan Markle. Ce l-a pus soția lui să facă pentru a-și salva căsnicia
8

de Roxana Mirea,

Prințul Harry a mărturisit că a fost agresiv verbal cu soția lui, Meghan Markle. În cartea sa de memorii, „Rezerva” / „Spare”, ducele de Sussex a povestit despre cearta de proporții pe care a avut-o cu aleasa inimii sale și ce l-a obligat aceasta să facă pentru a-și salva relația.

Prințul Harry a fost violent verbal cu Meghan Markle

Prințul Harry a apelat la terapie după ce i-a vorbit „cu cruzime” lui Meghan Markle în timpul unei dispute, dezvăluie el în cartea sa de memorii „Rezerva” / „Spare”. Ducele de Sussex scrie în cartea sa, care va apărea pe 10 ianuarie, că „a devenit sensibil” și „a cedat” atunci când o conversație cu soția lui „a luat o turnură neașteptată”.

Harry, în vârstă de 38 de ani, își amintește că a fost „disproporționat, neglijent de furios” pe Meghan Markle, adresându-i-se „atât de dur” încât „totul în cameră [s-a] oprit. După ce au petrecut „15 minute separați”, Harry și soția lui, în vârstă de 41 de ani, au vorbit în cele din urmă în dormitorul lor, potrivit Page Six.

Era calmă, dar a spus pe un ton liniștit și echilibrat că nu ar fi suportat niciodată să i se vorbească așa”, scrie Harry. „Am dat din cap.”

Markle a mai spus că nu va „tolera” acest comportament pe viitor, Harry scriind: „Nu avea de gând să crească copii într-o atmosferă de furie sau lipsă de respect. Ea a spus totul, foarte clar”. Când fosta actriță a continuat să întrebe de unde „vine” izbucnirea partenerului ei și dacă „a auzit adulți vorbind așa… în copilărie”, prințul a răspuns: „Da”.

Fotografiile cu Archie și Lilibet pe care prințul Harry și Meghan Markle le-au ținut ascunse până acum. Ce detalii au ieșit la ivealăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Meghan Markle l-a trimis la terapie pe prințul Harry

„Venea de undeva din adâncul sufletului, de undeva care trebuia să fie excavat, și era evident că aș avea nevoie de ajutor pentru a face această cercetare”, își amintește Harry. „«Am încercat terapia», i-am spus. «Willy mi-a spus să mă duc. Nu am găsit niciodată persoana potrivită. Nu a funcționat»”.

Markle a răspuns: „Nu. … Încearcă din nou”.

Harry a făcut aluzie la această interacțiune cu soția sa, spunându-le telespectatorilor emisiunii „The Me You Can’t See”, în mai 2021, că Markle l-a ajutat să facă terapie.

„Când a spus: «Cred că trebuie să te duci la cineva», a fost ca reacție la o ceartă pe care am avut-o”, a explicat el la momentul respectiv. „În acea ceartă, fără să știu, m-am întors la acel Harry de la 12 ani”.

Ulterior, ducele de Sussex a declarat că terapia i-a redat „încrederea” în sine, precum și „perspectiva și o mare înțelegere” a valorii sale.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton