Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry a dezvăluit că prințul William a încălcat pactul secret pe care l-au făcut. „A fost sfâșietor”

Prințul Harry a dezvăluit că prințul William a încălcat pactul secret pe care l-au făcut. „A fost sfâșietor”
9

de Roxana Mirea,

Este cunoscut faptul că relația dintre prințul Harry și prințul William nu este deloc lapte și miere și că prăpastia dintre ei s-a adâncit din ce în ce mai mult, în ultima perioadă. Acum, soțul lui Meghan Markle a făcut noi dezvăluiri neașteptate despre fratele lui, în documentarul Netflix „Harry & Meghan”. Prințul Harry susține că el și prințul William au făcut un pact pe care cel din urmă l-a încălcat.

Prințul Harry dezvăluie pactul pe care l-a încălcat prințul William

Prințul Harry susține că fratele său, prințul William, a încălcat un pact pe care cei doi l-au făcut pentru a nu permite ca birourile lor să facă schimb de articole de presă negative unul despre celălalt, scrie Page Six.

„Atât eu, cât și William am văzut ce s-a întâmplat în biroul tatălui nostru și am făcut o înțelegere că nu vom lăsa niciodată să se întâmple așa ceva în biroul nostru”, a spus el în ultimele episoade ale documentarului Netflix, „Harry & Meghan”.

Aș prefera cu mult mai degrabă să fiu distrus în presă decât să particip la acest joc”, a declarat ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, „și să văd biroul fratelui meu făcând același lucru pe care am promis că noi doi nu îl vom face niciodată, a fost sfâșietor”.

Prințul Harry, noi acuzații stupefiante la adresa familiei regale. Ce spune despre fratele lui, prințul WilliamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Harry și Meghan, afectați de articolele negative din tabloide

Harry și soția lui, Meghan Markle, au detaliat, de asemenea, momentul în care presa a început să scrie în mod negativ despre ei după turneul lor de succes din 2018 în Australia.

Problema este că atunci când cineva care se căsătorește, care ar trebui să aibă un rol secundar, fură lumina reflectoarelor sau face treaba mai bine decât persoana care s-a născut pentru a face asta, asta îi supără pe oameni”, a explicat Harry în altă parte a documentului. „Schimbă echilibrul, pentru că ai fost făcut să crezi că singurul mod în care organizațiile caritabile pot avea succes și singurul mod în care reputația ta poate crește sau se poate îmbunătăți este dacă ești pe prima pagină a acelor ziare.”

De ani de zile se vorbește despre o ruptură între William, în vârstă de 40 de ani, și Harry, încă de când acesta din urmă a început să aibă o relație cu Meghan Markle în vara anului 2016. Cu toate acestea, prăpastia a devenit și mai mare după ce soții Sussex au renunțat la îndatoririle lor regale în ianuarie 2020 și au dat un interviu controversat pentru Oprah Winfrey, în martie 2021.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton